Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Condus masina cu sau fara cheie ... experiente

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mecanicul avea si un magnet cu care-l cauta printre scaune, a scos si suportul de cap de pe scaune sa nu cumva pentru siguranta l-au pus acolo.

Eu sincer nici nu stiam ca exista asa ceva ca am mai cumparat masina noua dar nu avea asa ceva ca am schimbat roti fara probleme.

Doar sticlute cu apa tin in masina, o palarie, un tricou si papuci intr-o cutie bine inchisa, n-am avut calatori in masina, pe scaunele din spate n-a stat nimeni inca.

Are abia 3000 de mile la bord ca nu prea merg departe, doar ei au mai servizat cate ceva pe masina, au aplicat ceva sa apere culoare de la soarele local vara care este inclus in garantie cat sint proprietarul masinii.   Au uitat din fabrica sa-l includa sau timp cat a stat in curte nevandut a fost scos de ingrijitori care spalau masinile sa fie prezentabile clientilor.   Daca nici mecanicul nu stie unde se tin instrumentele in portbagaj, noi nici mort nu-l gaseam unde-s ascunsi alte chei, una din ele seamana insa nu se potriveste pentru aceste roti, ne-a spus!!!   Vad dimineata unde-l vor gasi jucariile???  Au un loc de diagnozare unde imediat apare daca ceva nu-i la locul potrivit.

Mi-au spus pe telefon cei de la asigurare ca de multe ori vanzatorii pun acele floricele sa nu se fure din parcarea lor, insa erau obligati sa ne anunte, unii vor sa ne vanda cheia cu $50 bucata, dar cu noi nu le va merge.   Am cautat si pe net si au mai patit si altii ca mine cu sigurantele.  Nici n-am auzit ca exista asa ceva dar m-am linistit ca nu sint

singura!!!   Nu exista nici in manualul de folosinta nimic despre aceste sigurante, deci vanzatorii poarta vina pentru neglijenta si nelamurirea clientului.      

 

http://www.pathfindertalk.com/forum/12-wheels-tires-suspension/10505-lug-nut-wrench-key.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aroape 3 ore a durat pana mi-au fixat masina.   Au schimbat acele suruburi ca o floare si mi-au dat inapoi sa le tin de amintire.  Sint grele dar stralucesc de numa',

nu stiu din ce metal sint facuti dar imi plac asa sa ma uit la ei. Nu mi-au dat acele chei care trebuia sa fie in cutia mea de instrumente, o sa scriu la fabrica.

Deloc nu voiau sa vorbeasca despre acele chei, doar ca ei au chei pentru oricare intrare si zambeau ... cica ei nu lucreaza cu materialul clientului   :haha:

Mi-au si spalat splendid masina, ca este in pachetul lor acest serviciu, sa fie clientii fericiti.

Nimeni nu pleaca cu masina murdara odata s-a dus acolo pentru ceva, si eram multi in sala de asteptare incapatoare si comfortabila cu loc pentru computer

de pus in priza pe mese cu scaune, super practic aranjat cu TV, frigidere cu racoritoare, cafea, gogosi in toate aromele tavalite, dar tot e de asteptat sa treaca timpul.

 

Au reparat roata ca era doar un cui, nimic iesit din comun.  Miercuri mai merg inapoi pentru tratament la culoare ca azi n-as mai fi stat o secunda la admirat barbati.

M-a tinut treaz activitatea asta, ca deja am aflat ca a nascut ducesa din UK, si in Toronto un idiot a intrat in multime cu o duba, altfel adormeam in fotoliul mare.

S-au mai uitat peste tot sa verifice toate alea, le-am spus ca peste o luna calatorim si sa n-avem surprize ca vom depasi 2000 de mile = 3300 km de condus in 6-7 zile.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×