Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Lincoln Navigator 2018

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

2003 Lincoln Aviator Luxury AWD - automobilul spart la coliziune, va fi reparat de curand.  L-am recuperat dupa ce asigurarea l-a evaluat ca pierdere totala, si practic ne-a dat inapoi gratuit, ca ne-au transportat unde le-am spus, intr-un garaj care se ocupa doar cu asemenea branduri sa reconstruiasca, la un cimitir le costa mult mai mult sa-l trimita si pentru ca a fost foarte 100% asigurat masina si nu din vina noastra s-a spart, ne-au inteles ca-l vrem inapoi.   Valoarea sentimentala conteaza deja.

 

Talentatul mecanic inginer deja a gasit ce cauta, o alta masina doar lovit din spate si peste cateva zile va incepe jocul de inlocuit partile lovite.   Pe aici nu prea se face aceasta recuperare/salvage de masina accidentat si reparat privat ca nu se mai poate revinde parca asa nea-u spus cei unde am facut actele masinii ruina, ca este necesar un numar special cand intra in garaj la reparat.  Noi insa nu vrem sa-l revindem, doar sa-l avem ca e cam mare pierderea daca-l lasam la cimitir, plus ca eram foarte obisnuiti cu ea.  Pentru noi e MASINA noastra tot pe locul 1, Nissan doar e acolo in caz ca avem de mers undeva si sa nu fie locul de parcare gol, deocamdata.  

 

Cu 3 saptamani inainte de accident am schimbat cele 4 cauciucuri si am facut revizia tehnica si inlocuit multe parti care ne-a costat destul de mult. Pentru jumatatea pretului ne reface buna cunostinta masina ca motorul are doar 64000 de mile, n-a fost prea mult folosit masina, aveam de gand sa-l ducem in Europa la o plimbare dar ne vom duce cu Nissan daca mai vrem sa calatorim pentru cateva luni prin vechiul continent.   Vacanta acum nu mai conteaza, eu nu vreau sa merg si asa niciunde pana nu termina fiica facultatea peste un an si ceva socotit de acum.   Incep sa ma recuperez sufleteste si eu dupa eveniment ca m-a lucrat puternic pierderea masinii.

 

Vad ca de la o varsta nu este bine suportat nici o pierdere materiala sau alta.  N-am fost risipitoare in viata mea, dar nici n-am avut valori din astea cand am crescut sa compar situatia, exceptia a fost Colectivizarea cand ne-a desproprietarit Statul Roman si mai tarziu ne-a luat si casa, dar toate la un loc atunci nu valorau cat masina asta!!!

Acele efecte nu m-au parasit niciodata, ma urmaresc de atunci , poate de asta sufar mai mult decat e necesar.   Toate cunostintele ne-au sfatuit sa abandonam masina lovita, sa acceptam ce primim pentru ea si merge viata inainte, insa diferenta intre cele doua masini la fel este imensa in oricare currency am calcula si tot noi il absorbim.

 

Doar cu o zi inainte de accident am postat despre Lincoln Navigator 2018 dar nu-l putem atinge va costa asa de scump, desi cand l-am zarit am sperat ca poate printr-un miracol, peste 1 - 2 ani,  dar este imposibil practic ca nu-mi convine sa fiu nici ingropat in datorii asa de mult.   Acum restul din necaz il maturam sub pres si ne recuperam care cum putem, sotul merge si la terapie ca-l doare spatele si alte parti din corp, cu mine merge mai repede, mie nu-mi place doctorul de oase Chiropractor, deloc ... nici ce face nu vreau sa stiu, deloc sa-mi sparga oasele sa ma simt bine, nu cred in arta sau stiinta practicat de el.

 

Nu este usor de trecut prin obstacole dure care opresc si schimba cursul vietii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×