Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pe la 5 ani... strabunica imi povestea de Doamne-Doamne, iar tata imi spunea ca omul se trage din maimuta. In fata acestei controverse din microuniversul meu mi-am spus ca, daca e sa gasesc raspunsul, il voi  gasi singura...si n-am mai avut nevoie de pareri si n-am simtit nevoia sa-i vorbesc altuia despre credinta. 

La 15 ani...te "ating" toate florile si toate frunzele picate de prin pomi: asimilezi cu viteza tot felul de informatii fara sa ai aceeasi rapiditate in a le filtra si poti ajunge sa te simti ca intr-o jungla in care vor sa te haleasca toti.

Cel mai frumos cadou pe care ti-l poti face e...sa muncesti sa ai rabdare cu tine, sa incepi sa te dezvolti in directia pe care tu o simti ca-i buna pentru tine ca sa ajungi adultul pe care ti-l doresti, sa-ti acorzi momente de relaxare, sa-ti gasesti linistea si echilibrul in microuniversul tau...

Si poate, cand vei fi parinte, vei avea raspunsul tau referitor la Doamne-Doamne si maimuta...

Acum vezi ca Soarele-i superb, iar florile si pasarile incanta privirea si auzul celor ce au timp de ele :)

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai deja 15 ani?

E o varsta destul de venerabila. E intr-adevar o varsta la care poti distinge clar daca dumnezeu exista sau nu, cunosti ce este viata si ce este omul.

Ne poti destainui si noua secretul tau? Cum ai reusit sa atingi aceasta varsta?

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa cauti... Nod in papura, ca noi toti. La 15 ani m-am rupt si eu de God. Mai tarziu eram deja prin alte parti. Cand eram adolescenta si eu voiam sa mor. Dar ceea ce m-a oprit a fost "verbul" meu perfect, stii? Despre tine nu pot zice acelasi lucru. Esti cam mare ca sa mai scrii cu atatea greseli.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 Nu El ne face binele, ci noi ni-l facem.

Sa inteleg ca tu vrei sa mori cat mai repede pentru ca ti-ai pierdut credinta?

Sunt milioane de oameni care nu au o credinta religioasa si traiesc bine. Nu este o conditie.

Cand ne-am nascut eram toti liberi de orice crez ...ulterior familia si societatea ne-au ghidat. Dar tu esti liber(a) sa crezi in orice si cum ziceai si tu, in tine in primul rand, pentru ca binele noi ni-l facem. :)

 

Viata are multe de oferit....

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu de la 6 ani m-am simtit PACALITA de bunica foarte catolica despre cadourile de Craciun si de unde provin si de atunci am si terminat cu toata ceremonia si credinta in oameni, sfinti, dumnezei, preoti, adulti dar si parinti, etc.,  mai ales care vor doar sa te foloseasca pe motive de credinta.   NU-s cununata in biserica, copiii nu-s botezati si nu sufera de nimic, se bucura de viata, au studiat si aua juns bine si fara aceste interventii de o schioapa ... religia.   Ma uit la preoti cu ce tupeu poate sa zica sa dai bani pentru sufletul mortilor si din astea, in loc sa slujeasca comunitatea pozitiv si cetateneste cu ceva, cersesc si vind produsele primite sa mearga in baruri sa se distreze si in cazinourile de prin Las Vegas unde tot preotii catolici isi cresc copiii, departe de ochii curiosi al credinciosilor.

 

Desteapta-te si nu te lasa dus de chestii din astea ca nu exista nimic din tot ce se povesteste, doar ce tu agonisesti e bunul tau de care te bucuri, nimeni nu-ti da nimic.    

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

zici că ți-ai pierdut credința și că vrei să mori... păi te sfătuiesc să faci ceva în privința asta. ai putea începe să pui mâna pe carte, să mai citești una, alta... poate înveți și niște gramatică și-ți cresc șansele să iei bacu. că acu, dacă n-ai credință tre să te descurci prin forțe proprii.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

că acu, dacă n-ai credință tre să te descurci prin forțe proprii.

:rot:

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×