Sari la conținut
Forum Roportal
Vriies

Mari întrebări filosofice

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Kleopatrah a spus:. Pana si Siri raspunde mai ok decât tine.

Glumita ta simpatica nu afectează conținutul gnoseologic al dezbaterii. Eu am dreptate, tu nu. Poti sa stai in cap, valoarea de adevăr a conceptelor derulate este cea indicată de mine, poți verifica asta în tratate de logica. Te vei adapta cerințelor mele de acuratețe stiintifica dacă vrei să iei parte la dezbaterea mea cu Umilitul. Daca nu le înțelegi, poți să faci glumite de sueta pe subiecte de chat/bla bla. Valabil si pentru Maeve si Lucia. Gândiți ce postați, folositi-va gândirea critică și logica, nu săriți să postați emoțional.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 minute, observant a spus:

Glumita ta simpatica nu afectează conținutul gnoseologic al dezbaterii. Eu am dreptate, tu nu. Poti sa stai in cap, valoarea de adevăr a conceptelor derulate este cea indicată de mine, poți verifica asta în tratate de logica. Te vei adapta cerințelor mele de acuratețe stiintifica dacă vrei să iei parte la dezbaterea mea cu Umilitul. Daca nu le înțelegi, poți să faci glumite de sueta pe subiecte de chat/bla bla. Valabil si pentru restul mentalităților feminine ce cred că pot posta orice drept adevăr incontestabil, doar pentru că au tastat litere, Maeve, Adal si Lucia. Gândiți ce postați, folositi-va gândirea critică și logica, nu săriți să postați emoțional. Cu Umilitul si Teddy nu e de gluma, sunt religioși versati, voi mă încurcați în detectarea ilogicitatilor lor absconse.

Tu te încurci singur prin faptul că nu accepți faptul că fiecare are dreptul de-a-și exprima un punct de vedere (este un drept universal, câștigat de vreo sută de ani...)! Tu poți să nu fi de acord, așa cum și ceilalți pot să nu fie de acord cu punctul tău de vedere. Așadar și prin urmare, prin urmare..., îți accept postările, chiar dacă nu sunt întotdeauna de acord cu ceea ce scrii! 

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ramaneti domnu observant cu adevarul dumneavoastra. Si acum si pururea vecilor Amin. Eu am mai facut glume ca sa detensionez atmosfera si sa va reveniti din dezbaterile religioase. Da daca e musai incurcatura... Gata.. Fara glume pe Roportal. Nicaieri. Deja ne-am luat-o in cap. Pana una alta, fiecare sa traiasca asa cum se simte bine. Ce treaba am eu? 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×