Sari la conținut
Forum Roportal
titiotis

Ce mașină îmi recomandați?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Bună, tuturor. 

    Doresc să achiziționez o mașină second hand cu 7 locuri în valoare de maxim 4200 Euro. Ce mi-ați recomanda, luând în considerare și prețul pieselor de schimb? Exclus Dacia Logan! Mulțumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imaginez ca vrei sa transporti calatori cu acea masina ... Dumnezeu' cu mila!!!   Asigurarea vietii calatorilor cat costa mai nou (sper sa existe)?

 

La acei bani gasesti o masina deja foarte obosita si reparatiile te vor distruge daca pornesti pe un drum mai lung si nu va fi sigur deloc ca vei ajunge la destinatie.

 

Tinand cont cu cat vand masinile noi nemtii in State, doar cineva cunoscut sau o ruda-ti vinde asa ieftin un SUV ca alta masina nu vad cu 7 locuri.     

 

S-ar putea sa fi ieftinit masinile folosite, de asta n-am idee, insa trebuie sa te gandesti la siguranta ta si al pasagerilor cand cumperi automobil.  

 

Bafta la targuit!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Una din astea in care NU se moare!!!   

Audi Q7, Volkswagen Tiguan, Toyota Tacoma, Mazda CX-9, Audi A6, Jeep Cherokee, BMW 535i/is, BMW 535xi, Lexus RX 350, Lexus CT 200h si Mercedes-Benz GLE-class.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu vreau o mașină nouă,dar nu știu ce să iau.cineva mi-a spus să iau ford că au motorul foarte bun,spiritul meu romanesc mă îndeamnă să iau dacia duster.....deși mă încantă un suzuky jimny, mulțumesc anticipat pentru eventualele dumneavoastră sfaturi. 

p.s era să uit de noua Toyota Yaris hybrid,deși îmi plac cele cu cutie manuală,dar am auzit că are consumul mare.

Editat de nogoodforyou
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ti-ai pus ochii pe Dacia, aia o sa fie.  Nu sint mare specialista de masini insa ultima experienta de cumparat o masina noua in State m-a plimbat putin prin oras si in diferite cartiere unde sint spatii imense cu sute de mii de masini oferite spre vanzare, insa tot de langa casa am cumparat in caz de ceva e aproape pentru servicii ca se ofera o garantie de ani de zile doar la masini noi.  

 

Urmatoarea problema grava pentru mine a fost materialul din care sint facute scaunele, putea de chimicale de-mi lacrimau ochii si ma sufocam, deci l-am expediat in iad si acel exemplar si inca vreo cateva in care scaunul soferului nu este destul de flexibil.  

 

Pe langa ca se misca inainte si in spate, jos si sus, eu am nevoie si partea de jos al scaunului sa se poate misca spre jos, spre pedale ca sint petit la masura si altfel nu ajung si-mi amorteste piciorul!!!  ca in mai toate cazurile doar spatele scaunului se misca.

 

La fel si grosimea volanului este o problema ca-mi tin degetele pe ceva incomfortabil, si-l mai invelesc cu ceva ... nu stiu de ce dar e imposibil de a sta placut in asemenea conditii, si aici se sta mult in masina.   Fiind SUV, nu are o treapta  de la producator, parca l-au furat, doar pentru extra bani se instaleaza.  

 

Prea multe modernizari computerizate nu-mi plac, ecranele pentru acestea nu sint bine plasate sa fie observate din mers cu usurinta, fiecare ridicare de temperatura ai de fixat dintr-un menu si uresc sincer procedura ca trebuie sa ma opresc sa caut unde draqu sint toate alea.

 

Daca nu-mi acceptau pretul oferit, nici ca-l luam dar eram intr-un colt strans si-mi trebuia o masina, cel de inchiriat nu mai e cum a fost odata, se ofera masinute cat o cutie de chibrit si-mi cerea itinerariu unde o sa ma duc cu ea ,,, 

 

Azi maine este gata masina accidentata si-l pun in pensie pe asta sofisticata, doar daca se intampla ceva il vom folosi.   Nu-l dau pe ala pentru 10 din astea noi!!!

 

Lincoln Aviator 2003 este si va ramane inca pentru un timp automobilul secolului pentru mine personal

280px-LincolnAviator.jpg

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

wow ,thank you ! de condus o sa conduc in UK si sincer am o problema cu condusul pe dreapta,nu pot schimba vitezele cu stanga :D da,ai intuit bine,am ramas la Dacia Duster,economica,robusta are aspect placut si am vazut ceva dacii pe aici.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×