Sari la conținut
Forum Roportal
mariuslecrec

analize sange

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

"Începând din această lună, populația adultă din România beneficiază gratuit de cele două teste de laborator necesare pentru diagnosticarea corectă a Bolii Cronice de Rinichi – rata de filtrare glomerulară estimată și raportul alumină-creatinină în urină.  Peste 10% din populația României trăiește cu boală cronică de rinichi, o afecțiune care prezintă simptome abia ȋn stadiile avansate."

*Nu ezitati ca deja este prea tarziu pentru multi, ganditi-va doar la Tina Turner care nu voia medicamente, insa nu s-a gandit la consecvente destul.*

https://www.doctorulzilei.ro/analize-gratuite-pentru-diagnosticul-unei-boli-cronice-grave-care-sunt-factorii-de-risc/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

fotojetvaccin-1690312976.jpg?resize=300%2C300&ssl=1  Toți românii să fie TESTAȚI, prin medicii de familie, de Hepatita B, C și HIV!!!

*Mai bine mai tarziu decat niciodata, dar de HIV s-a testat cand am emigrat noi in State ca erau diagnozati multi americani din 1985 cu boala asta si mureau.

In State la fiecare analiza de sange se fac aceste teste fara sa ne spuna nimic, iar rezultatele sint trimise la National Data Base al Statelor, acolo se numara bobocii.

Cred ca si-au dat seama americanii cat sint de bolnavi si neglijati multi din romania si asta este una din conditiile sa intre in Schengen. 

Insa la medicul familiei se poate da mita si iese basma curata pacientul ZERO!!!   Asa a fost mereu, o sa dea sange bunica.

https://www.gandul.ro/actualitate/adrian-streinu-cercel-cere-ca-toti-romanii-sa-fie-testati-prin-medicii-de-familie-de-hepatita-b-c-si-hiv-20021993?utm_source=evz+text+link&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Specialistu' de tras sange n-a reusit absolut sa ma intepe la locul potrivit, ca atare s-a trezit cu eprubeta goala!!!    Ca de obicei, am problema asta si a incercat de cateva ori si cand a vazut ca NUMIC nu picura macar, m-a declarat ALIEN ,,, dar fara sange si totusi in viata . I-am spus ca sint doar Inteligenta Artificiala.   

Dimineata la ora 6 am de mers la un Laborator cu mai multi specialisti ca una tot o sa nimereasca artera respectiva, precum Orbul Braila!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am revenit acum 2 ore de la Laborator cu 7 intepaturi serioase ... al nu stiu catelea specialist a reusit sa produca minunea, sa scoata si 4 eprubete cu Sange RAR.

Pe aici grupa mea sanguina, doar la IMMIGRANTI se gaseste!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Azi m-au numit fiinta fara sange, un fel de Alien ca iar am fost la analize si a durat experienta mai mult timp ca altadata, dar pe mana au gasit un loc potrivit.

L-au incalzit ca aveam maini foarte reci dupa aproape 2 ore de asteptat intr-o sala inalta si megrea A/C desi afara erau 8*C.

In incaperea cealalta era o fetita de vreo 8 ani si a lesinat, nu se stie de la ce, are DIABET cred, ca era cam grasuta, cantarea mai mult ca mine sigur.  M-au lasat

fara o vorba si au fugit cu toti s-o salveze, si au readus la viata, munca asta le statea mai bine decat de gasit o vena sa scoata sange.  M-au torturat destul, dar 

amicala a fost discutia si am ramas prieteni.   Le-am urat Happy Valentine's Day si sa fie iubiti, sareau pe un picior de fericire!!!

Am tinut post o zi si jumatate sa iasa bine analizele, dar sint cum vor ei, precum sint si acele razboaie.   Abia am ajuns acasa, era o vreme cu soare si mergeam

incet sa absorbim soare, eram congelata, am mancat ceva sa nu lesin si eu si m-am culcat.  Ce de zi am avut, mai tarziu ne vom duce la nepoti, dupa ce trecem

de noapte desigur.  Am vazut in Laborator 4 copiii mici ca nepotii mei si a mai venit un baietel adorabil cu maica sa, si voia si el cu restul in camera de jucat, era 

asa de fericit parca a castigat loteria.    Daca n-ar ploua ar fi mult mai bine dar nu se stie. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×