Sari la conținut
Forum Roportal
master-vyk

SRL infiintat in Romania, activitate in Irlanda, clienti din ambele tari si numai

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare,

 

Am infiintat in 2011 un SRL in Romania si am desfasurat activate pe acest SRL pret de 3 ani, pe comert online si activitati de servicii web. Lucrurile nu au mers tocmai OK si am renuntat la acesta activitate. SRL-ul a ramas inca activ insa. 

 

De ceva timp m-am mutat in Irlanda si ma gandeam ca daca tot am inca acel SRL in Romania, pot sa ma reapuc de ceea ce am facut in Romania. Intre timp am mai capat ceva experienta si am si inteles unde am gresit initial, in business-ul desfasura in Romania, ceea ce ma face sa cred ca pot totusi sa reusesc in acest domeniu.

 

Intrebare:

Pot folosi SRL-ul din Romania pentru a-mi desfasura activitatea, chiar daca nu mai domiciliez in Romania? Daca da, unde as putea gasi ceva legislatie, care sa se adreseze cazului meu? Eu sunt neplatitor de TVA in Romania, va afecta asta in vreun fel activitatea mea?

 

Tinand cont ca am activitati care nu presupun prezinta mea intr-un singur loc, (servicii de webdesign si mentenanta) ma poate ajuta sa locuiesc intr-o alta tara decat cea in care firma este infiintata? Ma gandesc ca faptul ca este infiintata in 2011 poate fi un bun argement de marketing pentru viitorii mei clienti,

 

Multumesc cu anticipatie pentru raspunsurile voastra!

PS: Sper sa fi postat in aria corespunzatoare, daca nu, rog admin-ul sa mute postarea mea si sa-mi de si mie de stire unde a fost mutat, multumesc!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×