Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Mda....faza cu ora 3 dimineata si cu cele 3 batai din cate stiu ora 3 dimineata este ora "demonilor" iar acele 3 batai sunt in semn de batjocura pentru sfanta treime. E zic sa faceti niste investigatii ca sa fiti sigure de acele voci si de acel "nenea" si daca se dovedeste a fi adevarat....hmmmm, eu nu as recomanda frica in acele momente pt ca frica este un condiment delicios pentru acele entitati.

Frica, este lipsa credintei in Dumnezeu, ei se hranesc cu frica...adica daca iti pierzi increderea in Dumnezeu, automat le dai putere lor...

   Punctele 2 si 3 sunt, asa cum ai observat si tu, conectate.

   Explicatia cuiva dinainte, ca acea sfera pe care o vedeai era de fapt o impuritate din umoarea apoasa este de a dreptul hilara.

   Poate fi un fenomen fizic deosebit sau poate fi manifestarea vizuala a unei fapturi spirituale.

   Inclin sa cred ca daca acea aparitie era manifestarea unei fapturi, acea faptura spirituala nu era din cele care vor binele oamenilor. 

   De ce spun asta? Pentru ca ulterior au inceput sa-ti apara acele vise care ti-au indus ganduri negative legate de biserica. Nu pare a fi o simpla coincidenta.

 

   Ai vorbit vreodata cu un preot despre acele vise?

   Te citez: "...cred si in spirite celor plecati, ca sunt pretutindeni, dar inofensive...in cele mai multe cazuri...".

    Aceasta invatatura, din punctul de vedere crestin ortodox, este gresita si credinta in spirite, mai ales in cazul tau, te poate pune intr-o postura de vulnerabilitate.

De acord cu tine, dar din cate vad are mai multi adepti care o indeamna in toate directiile numai in cea esentiala nu...

Nu stiu ce sa zic, nu poti fi sigur daca ar fi aceea persoana doar daca cumva ar demonstra ca el ar fi, ceva gen cum se foloseau tablele ouija si intrebai cum il cheama si el isi spunea numele....ceva de genu, pana atunci ar putea fi orice, poate fi si o "magie neagra" facuta de cineva de exemplu....

Indiferent ce ar fi, nu trebuie sa cautam mortii..nu trebuie sa ne murdarim cu necuratu. In nici un caz nu va veni sa vorbeasca cu noi un inger bun, doar ceilalti, chiar daca fac parte din familie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Frica, este lipsa credintei in Dumnezeu, ei se hranesc cu frica...adica daca iti pierzi increderea in Dumnezeu, automat le dai putere lor...

 

Poate are doar lipsa de vitamine si de niste metale din corp care o fac sa delireze si umbra unei pisici i se pare dinozaur!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sau poate ai tu privirea de cal...stii cum e aia.. stii de ce vad caii doar in fata..ei nu vad si lateral iar daca ii legi undeva fictiv, ei stau acolo chiar daca ei pot rupe ata, nu isi dau seama de asta, ei vad ca sunt legati.
Dar sunt si cazuri mai limitate, uite unul din ele... acum, fiecare cat poate. Sau poate ii trebuie si lui ceva vitamine asa dupa tine...

 

funny_291.jpg

Editat de Kostyrapper

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O emisiune foarte buna, in care se vorbeste si despre faptul ca multi cercetatori au afirmat ca sunt o multitudine de fenomene care  nu se incadreaza la fenomene naturale si nu pot sa fie explicate. Intotdeauna este prezenta multa informatie valoroasa in aceasta emisiune, bineinteles ca doar pentru cei care sunt deschisi la ideea ca se petrec lucruri neobisnuite, unele chiar ciudate, inexplicabile...

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"De curând, acesta a fost surprins de inginerul Romsilva, Geo Moldovan, în Parcul Național Munții Rodnei, al doilea parc național din țară ca suprafață, cu peste 47.000 de hectare, situat în partea de nord a României, în județele Maramureș și Bistrița-Năsăud. Conform Romsilva, efectul Gloria mai poarta numele de „Spectru montan” ori „Spectru Brocken”."

https://www.impact.ro/fenomenul-magic-din-muntii-carpati-are-trei-nume-si-este-vazut-o-data-in-viata-445412.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×