Vriies 17,360 Report post Posted February 21 (edited) 10 minutes ago, Stu' said: individul din poza e barbat sau femeie? Din ce văzui, aș înclina să cred că-i băiețel spre adolescență, gândindu-se, așa, în perspectivă, dacă pussy e un mit sau e aievea. https://www.youtube.com/shorts/CwKyR4BrPxo Edited February 21 by Vriies 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17,360 Report post Posted February 24 Sunt oamenii ciudați? Hai să vedem ce ne spuneau The Doors... D 2 Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,691 Report post Posted February 24 Cand te gandesti ca era nascut American, tac-su avea job de Amiral in armata americana si el expulzat/interzis din multe State Americane ... e trist. Tocmai de aceea era adorat si acceptat de public orice prostie facea pe scena!!! Parca era expulzat si din State, nu mai tin minte, dar nu cred ca de buna voie s-a exilat la Paris. El inca este celebrat si deloc uitat. Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17,360 Report post Posted February 24 Dincolo de viața lui personală, mie mi-a plăcut ca artist, interpret, compozitor, mă rog, tot tacâmul. Jim Morrison - unul dintre cei mai buni în domeniu. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17,360 Report post Posted March 1 Asta-i prea tare! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve. 6,487 Report post Posted 16 hours ago matematica viata si alte cele pe gustul tau 2 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17,360 Report post Posted 16 hours ago Mercic, Ca jucător de șah, da, pot să confirm faptul că, el, calculatorul a ajuns să bată omul la șah! Aș avea o mică obiecție. Dan Farcaș i-a atrtibuit în mod greșit lui Democrit cugetarea: Totul curge (în greaca veche: panta rei, Πάντα ῥεῖ ). Aceasta îi aparține lui Heraclit sau cel puțin așa ne-a fost transmis. În rest, faine problemele pe care Dan Farcaș le-a pus pe tapet! 1 Share this post Link to post Share on other sites