Vriies 17481 Report post Posted February 8, 2017 Nu știu cu ce să încep, spuneți și voi :) Mai demult, așa, când ascultam unele melodii, mi se părea că tocmai aveam o revelație, anume aceea de a le fi descifrat misterul... 1 8 Share this post Link to post Share on other sites
Davi_ 6965 Report post Posted February 8, 2017 O! Felicitari de casa noua. Primiti? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve 984 Report post Posted February 8, 2017 Buna seara! Va place cum scrie Gabriel Liiceanu? Cand credeti ca e momentul ca omul sa isi releve adevarata fiinta in fata celorlalti? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blues 24222 Report post Posted February 8, 2017 Cand credeti ca e momentul ca omul sa isi releve adevarata fiinta in fata celorlalti? Niciodata. :) Bine ai venit la puricat, Dorule. :D 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17481 Report post Posted February 8, 2017 O! Felicitari de casa noua. Primiti? Mercic! Cum să nu? Bine ați venit! :) 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve 984 Report post Posted February 8, 2017 Stimate domn Vriies „În alte ceruri să priveşti, dar sub cerul lumii tale să visezi“ Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17481 Report post Posted February 8, 2017 Bine ai venit la puricat, Dorule. :D Mulțam! Da, te așteptam...:) 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maeve 984 Report post Posted February 8, 2017 Intre mister si revelatie se afla si acestia doi https://www.youtube.com/watch?v=ttcZuFapv3c 3 Share this post Link to post Share on other sites
Blues 24222 Report post Posted February 8, 2017 Da, te așteptam... Stiam io. :D Azi nu te intreb nimic, sunt mult prea obosita. Doar o rugaminte am, una mica. :) Saluta marea mea draga si spune-i c-o sa ne revedem in vara. Iar tu pregateste berile. :lol: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vriies 17481 Report post Posted February 8, 2017 Buna seara! Va place cum scrie Gabriel Liiceanu? Cand credeti ca e momentul ca omul sa isi releve adevarata fiinta in fata celorlalti? Bună să-ți fie inimioara, Maeve! Cu unele excepții, da. Știi? Citeam Jurnalul de la Păltiniș când eram în liceu. Îl citeam și-l comentam împreună cu câțiva prieteni. Eram și noi entuziasmați de „misterele filosofiei”. Deh, pe vremea aia nu aveam net! :) 1 Share this post Link to post Share on other sites