Sari la conținut
Forum Roportal
bahuczki peter

A fi sau a nu fi erotic cand vine vorba de masaj

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Masaj erotic, fraza tabu care ne duce spre intimitate.
 
As putea spune ca este un cuvant care a cazut in desuetitudine, care a primit pe nedrept multe valente vulgare.Dar pentru inceput sa mergem la definitia din dictionar a cuvantului. Etimologic termenul "erotic" provine din limba franceza "érotique" si se face referire la dragoste, despre dragoste. Atunci cand este intalnit in opere literare erotismul este asociat cu elemente care contin sentimente de dragoste sau care exprima sentimentul de dragoste, as putea zice ca este o "oda" a dragostei.
Pana aici totul si toate sunt frumoase. De la erotism la vulgaritate este o bariera foarte subtire care le delimiteaza. Este esential ce transmitem si cum transmitem. E ca si cum am purta o haina, conteaza cum o purtam si atitudinea pe care o avem.

 

Erotismul uman este legat chiar din primele faze ale vietii noastre.

 

Sigmund Freud, parintele psihanalizei a elaborat o teorie precum ca mintea este un complex sistem energetic care este baza psihologiei. El a fost primul care a definit concepte ca si: inconstienta, sexualitate infantila si regresie.
Sigmund Freud a facut legatura dintre experientele erotice din copilarie cu viata ulterioara a omului in faza de adult.
Lucrurile sunt chiar mai complexe decat par la prima vedere.
 
Sa revin la subiect, masajul erotic este masajul care face apel la simturi.Erotismul este un cuvant care cumuleaza in mod constient toate simturile. Explorand atingerea in cadrul masajului erotic, vom descoperi si dezvolta in noi trairi nemaiintalnite pana acum. Prin masajul erotic avem ocazia sa ne cunoastem mai bine corpul si modul nostru de gandire. Noi oamenii avem un corp si o viata erotica, chiar daca nu vrem sa discutam pe aceasta tema.

0724474501 - Timisoara.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×