Sari la conținut
Forum Roportal
Vernus

Cum este la o postliceala?

Postări Recomandate

Cam cum este la o  scoala postliceala?Care sunt regulile/atmosfera,sunt examene ca la facultate sau doar teste si teze?Cum e cu practica?

La o scoala postliceala e aproximativ ca la liceu?

De exemplu scoala postliceala sanitara(specializarea asistent de farmacie)care m-ar interesa pe mine, dar e valabil si la altele.

Cum e cu postlicealele astea?Trebuie diploma de bacalaureat prezentata pana la sfarsitul studiilor postlicealei,altfel nu termini sau se poate si fara bacalaureat?(oricum o sa-l dau)Cam cat sunt taxele?(in general)?

Pe mine m-ar interesa in Galati

Care-i treaba pe scurt cu aceste scoli?

Multumesc anticipat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La ce distanta te afli de la a intra la una din aceste scoli???   

 

Pentru Asistent de Farmacist ai nevoie de liceu si de Bacalaureat plus sa demonstrezi cunostinte excelente de matematica, fizica, chimie, anatomie si limba romana.  

Excelent computer user, de tastat 120 de cuvinte pe minut, testat la nivel universitar cu o margine de eroare 1%, Certificat este necesar. 

 

O buna personalitate cu mult calm ca ai de lucrat cu clienti din toate domeniile sociale si toti vor fi serviti in mod egal.

Vointa de a invata in scurt timp foarte multe noutati si necunoacute lucruri si procedeuri in stiinta farmaceutica, denumirea latina al componentilor chimici, de scris corect in latina si romana numele acestora si de a intelege importanta lor.

 

De memorat toate prescurtarile medicale in timp record fara gresala!!!   Exprimare profesionala/perfecta in cel putin in limba natala.

 

Sa demonstrezi ca aperi interesele scolii si al firmei unde vei lucra, a fi de incredere si confidentialitatea sint apreciate cel mai mult. 

 

Aceste informatii te ajuta sa fi acceptat in Departamentul de Sanatate unde Integritatea primeaza.

 

Bafta!   :salut:  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×