Jump to content
Forum Roportal
Vernus

Cum este la o postliceala?

Recommended Posts

Cam cum este la o  scoala postliceala?Care sunt regulile/atmosfera,sunt examene ca la facultate sau doar teste si teze?Cum e cu practica?

La o scoala postliceala e aproximativ ca la liceu?

De exemplu scoala postliceala sanitara(specializarea asistent de farmacie)care m-ar interesa pe mine, dar e valabil si la altele.

Cum e cu postlicealele astea?Trebuie diploma de bacalaureat prezentata pana la sfarsitul studiilor postlicealei,altfel nu termini sau se poate si fara bacalaureat?(oricum o sa-l dau)Cam cat sunt taxele?(in general)?

Pe mine m-ar interesa in Galati

Care-i treaba pe scurt cu aceste scoli?

Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La ce distanta te afli de la a intra la una din aceste scoli???   

 

Pentru Asistent de Farmacist ai nevoie de liceu si de Bacalaureat plus sa demonstrezi cunostinte excelente de matematica, fizica, chimie, anatomie si limba romana.  

Excelent computer user, de tastat 120 de cuvinte pe minut, testat la nivel universitar cu o margine de eroare 1%, Certificat este necesar. 

 

O buna personalitate cu mult calm ca ai de lucrat cu clienti din toate domeniile sociale si toti vor fi serviti in mod egal.

Vointa de a invata in scurt timp foarte multe noutati si necunoacute lucruri si procedeuri in stiinta farmaceutica, denumirea latina al componentilor chimici, de scris corect in latina si romana numele acestora si de a intelege importanta lor.

 

De memorat toate prescurtarile medicale in timp record fara gresala!!!   Exprimare profesionala/perfecta in cel putin in limba natala.

 

Sa demonstrezi ca aperi interesele scolii si al firmei unde vei lucra, a fi de incredere si confidentialitatea sint apreciate cel mai mult. 

 

Aceste informatii te ajuta sa fi acceptat in Departamentul de Sanatate unde Integritatea primeaza.

 

Bafta!   :salut:  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×