Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

 dar nu am nevoie de nimeni sa ma intretina, nu l-am inselat mereu m-am purtat frumos...nu inteleg unde gresesc de dau mereu peste oameni nepotriviti sau daca la inceput par potriviti se schimba asa radical?

Mai esti cu el?

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am 26 de ani si nu am avut niciodata o relatie adevarata.  Am terminat o facultate grea lucrez, am salariul meu ...

Traim intr-o lume plina de surprize, nu esti singura care se loveste de asemenea probleme, conditia este planetara.   Barbatii vor doar relatii scurte si fara obligatii, prima conditie este sa te intretii, el este doar pe post de BARBAT.   Si cu decade in urma doar fetele cu avere aveau trecere sau daca era si ceva interes legat de familia respectiva.

 

Poate prin corespondenta sau FB sau alte site-uri de socializare s-ar gasi cineva, sau recomandarea prietenilor, rudelor, dar cazul descris mai sus, suna familiar.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uite ce e ca sa intelegi, treaba e destul de simpla odata ce nu ati avut o relatie pe termen lung eu sincer cred ca poti trece foarte usor peste acest impediment fara sa suferi mult, sunt multi baieti cu un caracter bun, el nu merita cu un asemenea orgoliu pe cineva ca tine, oamenii ca el o sa ramana mereu singuri pentru ca orgoliul din ei este prea mare, tu stai linistita si veziti de viata ta mai departe.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merci pentru sfat, oricum eu am facut tot ce am putut eu,sa i-au legatura cu el si sa putem avea o discutie,oricare ar' fii fost finalul.Mai mult de atat nu am ce sa fac.Si in ciuda faptului ca ma tratat cum ma tratat ii doresc numai bine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×