Sari la conținut
Forum Roportal
Stu'

Petitie: Poporul decide!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Daca te-ai saturat sa vezi cum se voteaza legi obscure fara sa ai un cuvant de spus, semneaza petitia de mai jos pentru a putea respinge pe viitor legi asemanatoare cu ,,pensiile speciale''! Participa si apara democratia! Votul tau nu conteaza DOAR o data la 4 ani.

https://petitieonline.net/petitie/29145151

 

Pentru cine doreste, petitia are si pagina de facebook : ,, Petitie:Poporul decide''

  • Like 1
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poporul nu decide nimic în România. Sigur ca particip la petiție...dar sunt sceptic...

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

În '89 chiar a fost revoluție??? :))))

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe aici se zicea ca e Lovitura de Stat, de acolo veneau in primele  zile cuvinte ca Proteste, pe urma Revolutie ... Razboi, ataca ungurii ... s-a terminat si inca nu era nimeni sigur ce nume sa dea evenimentelor trecute.   Rasturnare de Guvernare, Sfarsitul Comunismului,  Schimbare de Oranduire, etc., erau la alegere libera termenii folositi de media. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 4/5/2018 at 12:19 AM, Victor Apostu said:

În '89 chiar a fost revoluție??? :))))

Yeap.

Da, a fost Revolutie. :)

Din pacate, neterminata.

Trebuiau, pe langa Ceausesti, beliti si securistii, totionarii, turnatorii si activistii de partid.

Azi, Romania ar fi aratat altfel.

 

Editat de Staffida
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dap!    Dacă la revoluție ar fi fost scoși securiștii de la putere,  activiștii,  toate neamurile și rudele lor,   măcar pentru 10 ani,   România ar fi fost mai departe.   Din păcate,  acum avem o țară infestată de șobolanii securiști,  de odraslele lor care se tot puiază.   Sunt stăpâni.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 6/19/2021 at 9:39 PM, Tomaso said:

Dap!    Dacă la revoluție ar fi fost scoși securiștii de la putere,  activiștii,  toate neamurile și rudele lor,   măcar pentru 10 ani,   România ar fi fost mai departe.   Din păcate,  acum avem o țară infestată de șobolanii securiști,  de odraslele lor care se tot puiază.   Sunt stăpâni.   

Nu doar astia sunt de vina.   

Toata vina pentru care se afla tara asta in dezastru si stagnare   in mare parte o poarta tinerii nascuti dupa 1980-1990. Nu ma intereseaza cat de bogati sau puternici  sunt politicienii corupti din vechile generatii,  nici pensionarii nu au vreo vina ca au muncit la viata lor si le-au oferit tinerilor de azi o TARA in care sa traiasca cat de cat confortabil. Conteaza ca tinerii mileniali sunt prea inepti ca  sa-i inlocuiasca si sa faca din Romania o tara mai buna decat inaintasii lor.  

  Tinerii  mileniali din generatia mea  care au intrat pe piata muncii inca din 2005-2010 si care aveau puterea de a schimba ceva in bine   nu mai au repere morale  si etice , ba se dovedesc a fi mai jeguri si mai egoisti  decat erau bunicii si parintii lor care au experimentat vremuri mai dificile.   Ori cand pretind ca au principii, o dau in extrem,  ori se dovedesc a fi niste mega-IPOCRITI si depravati sexuali.   Nu au disciplina muncii si rabdarea pe care o aveau bunicii si parintii lor, si intr-un fel ii inteleg ca televiziunea, presa,  accesul rapid la informatii,  digitalizarea, jocurile video  si muzica i-au facut sa devina grabiti si  indolenti.      Avem deja mileniali in functii de conducere prin multinationale si corporatii   si se dovedesc a fi niste  LOAZE!  Nu mai tin deloc la tot ce tine de devotament pe viata,  loialitate,  integritate, camaraderie - tinerii mileniali sunt mai putin dispusi sa intretina prietenii si casnicii pe perioade indelungate tocmai pentru ca au prostul obicei sa tradeze , sa barfeasca pe la spate, sa-i loveasca pe altii cand sunt vulnerabili, sa te ignore cand esti la greu, ba chiar sa-ti puna si mai multa sare in rana.  

 

Cand sunt pe bancile liceelor si facultatii, o ard cu discursuri progresiste si moralisme. 

Cand se lovesc de realitatea de pe piata muncii si ajung sa le fie foame dupa bani, sex, distractie, luxuri  si faima, devin cele mai salbatice animale, dispuse sa se prostitueze pentru bani, mai rai decat romanii din generatia X care au experimentat primii ani de democratie si capitalism postdecembrist.   

Romanii din generatia X si baby-boom , cu toate ca au fost corupti , mai aveau putina EMPATIE si SPIRIT CIVIC.  

Nu  sunt nostalgic dupa comunism, nici dupa monarhie, ci sunt nostalgic dupa ROMANII din generatiile anterioare care au facut ceva in tara asta, mai ales prin anii 1880-1980  (secolul de aur a Romaniei cand s-a industrializat si modernizat).      Sunt nostalgic dupa romanii care te mai ajutau, iti mai dadeau sfaturi constructive, te disciplinau sau te mistocareau, dar in mod constructiv. Sunt nostalgic dupa romanii care munceau nu doar pentru bani, ci sa lase ceva in urma lor pentru urmasi.  Sau fie si pentru reputatie, dar macar aveau initiative.   Poate si din cauza ca atunci erau vremurile mai dure, mancarea mai putina, trebuia sa te lupti si sa muncesti din greu pentru confort,  era stagiul militar, femeile erau educate  dupa modelul traditionalist, plus ca mai era biserica, armata  si statul care iti spuneau cum sa te comporti.  

Pe astia de acum ii vad plini de initiative, dar sunt 0 barat la realizari, ori cand nu pot sa o faca,  emigreaza!   Au toata libertatea, toata tehnologia la dispozitie,   si le  au degeaba!  

Daca tinerii mileniali stiau sa profite din plin de toate instrumentele, noi ca tara trebuia acum sa fi avut o industrie aerospatiala  si o infrastructura avansata in ultimii 5 ani  ! VORBESC SERIOS, ROMANIA ARE POTENTIALUL de a deveni o putere regionala est-europeana  pentru ca dispune de resurse si avantaje geostrategice.   Hai sa zicem ca in 1990-2000' nu prea se putea din cauza bolsevicilor ca Ilici, dar dupa 2010 trebuia sa fi avut oferte mai bune de tineri politicieni de la toate partidele.   In 2014 puteam sa fi ales un politician de 35 ani care sa fi fost de profesie IT-ist nascut in 1980  si  mult mai priceput decat Iohannis sau Ponta.   E 2020, tinerii mileniali au deja 30 -35 ani si  observ ca tara o duce din rau in mai rau chiar sub guvernarea liberalo-progresista a PNL-USR-PLUS.   

 

 

Poate pentru ca tinerii de azi se gandesc doar la  metodele de distractie consumerista dupa specificul neoliberalismului american.   Se gandesc numai cum sa traga betii in weekend prin cluburi, cum sa-si cumpere masini , console  si telefoane in rate,   la sex.  

Imi pare rau ca o spun, dar cred ca fac parte din cea mai proasta, rasfatata  si inepta generatie din istorie si nici nu pot sa o consider o generatie pierduta,  ca  macar generatia pierduta lupta pe front in WW1 sa apere patria.    Asta actuala e generatia ratata. Tot ce avem azi,  precum consumerism si tehnologia virtuala, se datoreaza generatiilor baby-boom si X, aia nascuti intre anii 1940-1980, ultimele generatii care au inovat. Generatia mileniala /Y doar se foloseste de tehnologiile virtuale inventate de generatiile anterioare.     Partea si mai proasta e ca generatia care s-a nascut dupa 2000 e si mai inept decat generatia Y nascuta in anii 1980-2000', total dependenta de tehnologia virtuala.  Iar daca urmariti live-streamingurile de gaming sau ii ascultati cum injura pe strada, cam va dati seama cam care e gradul de depravare. 

Se intampla cam in  toata lumea,   nu doar in Romania, exceptand tarile asiatice care tin la traditionalismul ca noile generatii sa inoveze mai mult decat generatiile anterioare.  

Nu stiu cum va fi viitorul, dar daca te uiti la tinerii de azi, nu cred ca se anunta un viitor  luminos.  

Eu de aia sper ca tarile asiatice precum China, Coreea si  Japonia , predestinate sa conduca lumea,  sa-si impuna suprematia la nivel global mai repede, ori  tehnologia sa avanseze mai rapid incat sa reintroduca disciplina de altadata din secolul trecut.  

Traim vremuri din ce in ce mai depravate si anarhiste pe masura ce tinerii mileniali incep sa preia societatea de la vechile generatii, si situatia nu se schimba deloc in bine, ba e tot mai rau.  

Occidentul  traverseaza cea mai pasnica si prospera perioada din istoria omenirii si avem parte de cel mai crescut nivel de trai, si din cauza unei generatii de natarai crescuti in puf,  riscam sa pierdem tot si sa ne intoarcem .........nu la vremurile pre-1945 (ca si atunci existau oameni de calitate), ci efectiv sa  traim pe pielea noastra vremurile de barbarie si haos din  secolele III-V.  

Eu cred ca mai degraba din cauza unor generatii proaste s-a prabusit Imperiul Roman, generatii de natarai care nu au primit nici educatia cuvenita pentru a mentine imperiul unit si pentru a-l apara de populatiile germanice migratoare.  Generatiile "fulgi de nea" au provocat falimentul si dezbinarea imperiului. 

Editat de antiprostie

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
On 12/19/2016 at 3:45 PM, Stu' said:

Daca te-ai saturat sa vezi cum se voteaza legi obscure fara sa ai un cuvant de spus....

interesant cum de nu erau bagate in seama astfel de interactiuni in anul 2016

erau conspirationiste, asa-i ?

iete na ca in 2024 au devenit realitate

vine unul, politician", care vrea sa dea o lege ""obscura"" la ordin, si astia ori securisti, ori ""oculta"", ori mai stiu eu ce... fac astfel incat sa dezavueze impotrivirea

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×