The Unknown 14906 Report post Posted December 10, 2016 Am cumparat o masina din asta azi, de culoare grafit, cadou de Craciun la fiul nostru. Inca nu l-am incercat, dar de curand mergem seara sa vedem luminile de Craciun prin oras si cartierele rezidentiale ca sint cateva case care merita premiul 1. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Abbie M. 6295 Report post Posted December 10, 2016 E frumoasa. Pare practica; pare ca are mult spatiu inauntru. Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14906 Report post Posted December 10, 2016 Calatoreste mult cu prieteni la munte, la mare si este nevoie si de port bagaj mai larg. Vom cumpara si o prelata sa acopere profesional cei care stie cum se face sa fie si sigur ca nu se fura din bagaje pana bea o cafea undeva!!! Unelte de pescuit, schiuri, satra ... mai stiu eu ce duc cu ei, cutii mari cu gheata si bere ... si mi-a adus un tricou cu un peste ca n-au prins nimic, au cumparat de la indieni peste sa manance contra bere si brandy desi au cumparat permis de pescuit, n-au dat destula silinta sa si prinda ceva. Share this post Link to post Share on other sites