Jump to content
Forum Roportal

Recommended Posts

Salut. As vrea sa imi fac si eu o vila. Insa nu stiu cam cat mar costa construirea ei. Si unde as putea sa o construiesc? As vrea un loc frumos si cu populatie,dar linistit.Multumesc

post-417900-0-66850400-1478970823_thumb.jpg

post-417900-0-20602000-1478970837_thumb.jpg

post-417900-0-23360200-1478970872_thumb.jpg

post-417900-0-32115500-1478970880_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un loc frumos cu populatie si linistit e cimitirul.

 

Restul sunt cu populatie dar nu sunt linistite.

 

Sau sunt cu populatie linistite dar urate (oraselele moarte, mici, unde nu se intampla nimic).

Vila din imagine te costa 70 000 euro daca esti descurcaret si strâns la punga sau peste 100 000 de euro daca nu esti.

 

Pe tine te va costa peste.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

70000 fara teren e pentru constructori. Adica esti constructor si -o faci pentru tine. In rest, peste 100000 cred si eu. Oricum nu se prea incadreaza in locuri prea linistite. Prin nordul capitalei, poate, cu 1 ha de teren minim in jur.... frumos proiect altfel.

Cauta un arhitect bun. Te pune el in tema cu tot.

 

:rot:

 

un structurist mai bine

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cica "Vila de lux", pret $500.000 de Euro, construit recent, cate o masina costă peste 300.000 de Euro parcate pe trotoarul din fata casei care e si proprietate publica da' deh ... ma intreb de ce n-are garaj ca are si curte mare.  Cine stabileste daca-i de lux sau ceva de chinuit cu masinile la dispozitia celori care nu pot circula pe jos ...

 

 

 

-241739.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fotografiile din casa Serenei Williams au să vă dea pe spate (evz.ro)

Nope!!!   Serena Williams este extrem de bogata, noi nu ne comparam cu ea, rasfoim pozele si mergem mai departe INSA acele elemente se pot instala in oricare casa la remodelare sau nou construit in America sau in Arizona cel putin, pentru ca la contractare de casa noua se pune totul la dispozitia clientului, depinde daca are nevoie de asa ceva sau nu, cum sint si baile Serenei care par a fi super dar nu sint din punctul meu de vedere.   

Am vazut intr-o casa tot in Spanish stil insa nici halele comune nu-mi fac placerea, ca aici vara se raceste casa pe bani foarte multi iar pe vreme rece se incalzeste exact ca si in Florida. 

Stiu ca pe ea n-o intereseaza platile facturilor dar ce fac intr-o baie cu o cada mica in colt in care nici picoarele nu-si poate spala!!!   Mai e pus si peste colt cada iar copila mica poate sa cada din neatentie acolo, e cat se poate de periculoasa situatia.  La un vecin catelul a cazut acolo ca au folosit cada doar pentru caini ca au 3 de diferite marimi si de acolo a ajuns sub cada ca aluneca de la sampon si pana a venit ajutor, era dus.  Vand casa acum ca nu pot intra in acea parte al casei, dorm in cele 2 camere de oaspeti din partea opusa al dormitorului mare. 

Chinul de pe lume si păduchi lați.   Si-a dat seama ca nu se poate acomoda la luxul imaginat de un arhitect care nu-i desenat pentru 3 caini care traiesc doar in casa!!!   Se poate construi un spatiu pentru caini, atasat de casa si toata lumea e mai fericit, cu un mic bazin pentru racorire, ca sa nu le duca la statia de spalat masini, acolo este loc special si pentru spalat caini.    Vecinul este pensionar, a fost doctor de meserie, deja fixeaza alta casa, dupa cum vrea el ca e munca ieftina pe moment si locatia casei este intr-o zona superba, aproape de noi.   Nu stiu cand va putea vinde "spanish house" ca se construiesc in jur foarte multe case noi si au din ce alege clientii.  

La fel uresc inaltimea peretilor pana si acoperisul inclus, ca o biserica si se vad tuburile in care circula aerul pentru instalatia de Klima, ceva industrial ca in magazinele mari ca si COSTCO.   Cine spala tile-urile dupa dusuri si cu ce??? sau schimba un bec, tub de neon. Usa transparenta in baie care nici nu se inchide, nu e stilul meu si nu-mi place deloc.

La fel si in prima incapere in care se pune picioriul, arata ca un MORTUARY unde tine mortul in America, nu acasa ca este interzis!!!   Construiesc o "insula" in mijloc care arata ca si o masa pentru sicriu ca este negru de obicei, asa vor oamenii, ala este si masa de sufragerie!!!  Acolo se gateste  intr-alt colt, se uita la TV in altu, intra aromele in toate alea si daca este cu etaj casa, urca pana la cer toata gastronomia zilei.  Peste tot se pune tile sa fie usor de curatat dar sint reci ca si pe pereti si in salile de baie.   Arata asa de neprietenos si rece dar negustorii de droguri le cumpara ca se poate intra si cu masina  in casa direct!!!   Decoratia florala tine doar o vreme ... in casa cu A/C.

Asemanator este si asta din poza al Serenei dar ea nu prea gateste sau altele ce facem noi zilnic, calatoresc mult, stau putin acasa!!!    

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai, tu, Olga... sa stea cu soru-sa in casa pana la varsta asta.... la famiile de romi am intalnit acest obicei... stau intr-o casa 3-4 generatii, cu frati, parinti, copchii... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta nu stiu daca si acum sta cu sora-sa intr-o casa, poate doar cand se viziteaza dar inainte locuiau impreuna ca si jucau impreuna de multe ori si pentru celebritati chiria nu era ieftin si nici pretul casei ca pentru alti muritori.   

Fiica mea se trage la Hotel daca vine "acasa" si ne intalnim in oras ... care sincer nu-mi place!!!  dar altfel n-o vad, la care le fel  "m-am programat" ca totul n-a fost decat un vis.

Am crescut copiii si totul din mine am stors pentru ei sa ajunga mult mai mult si mai bine ca mine.  Am indeplinit acel plan cu succes.   Acei 20 si ceva de ani au trecut asa de repede ... iar in restul vietii am timp sa ma hotaresc daca a fost adevarat.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×