Sari la conținut
Forum Roportal
Stu'

Scrisoare pentru cel/cea care eram acum 10 ani

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Nuuuu la asa ceva ma refeream.

Nu stiu daca pe tine te doare sau nu.

E dureroa pt cele care ar mai putea face acum copii si amana sau se opresc la unul :)

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Băi, Vasile din trecutul meu,

 

Prostule care ești! 

 

Io sunt tu și-ți scriu din viitor și nu te holba așa la scrisoarea asta, că oricum n-o să înțelegi nika! 

O singură chestie vreau să-ți spui, deși, din ce înțelesăi io din teoriile spațiu/timp pe care încercai io să le înțeleg...mortu de la groapă, nu se mai dezgroapă! Înțelegi acu? Înțelegi pe dreak!

Bun, las-o așa și fii atent la o chestie...că io, adică tu în viitor, adică noi amândoi...(na, că nu mai știu cum sâ-ți zic, că-mi lipsesc conceptele!)...deci e vorba de cum te vei simți tu, adică și eu, în viitor, înțelegi? 

Știu că nu înțelegi. Da, totuși, fac o încercare...

Pe 17 septembrie, când o să fie ziua ta, pe care o s-o serbezi la bodega aia nenorocită (că nici nu pot să-i zic „club”), încearcă să nu te duci după Cameluța! Că nu-ți va fi bine, bre, crede-mă pe cuvânt!

 

Cu drag, 

Vasile

(dacă ai înțeles ceva)

  • Upvote 8

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricum, din ciclul „scrisori între viitor și trecut și viceversa”, chiar dacă nu-i vorba de scrisori între mine și mine, recomand The lake house, un film care-mi plăcu mult :)

 

Editat de Vriies
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere ca am avut un vis in care eu, din  viitor?/alt timp/dimensiune??? , am venit sa vorbesc cu mine din prezent, o sa scriu putin din experienta, nu din imaginatie.

 

Pe scurt:

 

Elena,

 

Stiu ca nu o sa ma asculti pentru ca tu nu asculti de nimeni cand iti pui ceva in cap, nici macar de vocea ta interioara care te avertizeaza anumitor aspecte ale deciziilor tale. Plus ca, daca iti spun ca eu sunt tu din viitor, vei incepe sa despici firul in patru si sa o tii langa cu personality disorder si alte mancaruri din astea, si cu atat mai mult vei respinge ce spun eu.  Asa ca eu nu iti zic fa aia sau ailanta sau du-te inainte sau la dreapta, sau iubeste-l pe alalant, nu pe ala. Tu fa ce-i face, ca rau n-ai facut la nimeni, in afara de tine. Dar vreau sa stii un lucru. Nu esti singura. Sunt alaturi de tine, in fiecare amintire a mea. Si nu mi-e rusine cu tine. Nici nu ma mandresc, dar nu mi-e rusine. Mai ai putina rabdare, ca o sa devii eu si o sa vezi ca am dreptate.

 

 

Deocamdata atat, ma mai gandesc maine daca fac alta scrisoare.

  • Upvote 7

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Draga Stu,

 

Never ever never ever sa nu te mai incarci cu oamenii care victimizeaza la greu.

Sunt cei care iti pun pumnul in gura in mod pasiv-agresiv. Stiu ca citesti mult. Nu e de ajuns. Citeste mai mult. Si mai mult. Decat sa stai sa vorbesti cu altii despre maruntisuri si sa asculti barfe sau laude de 0.2 lei, mai bine citeste mai mult scriitorii-oameni care au ceva de spus. Si sssscrie, chiar daca tu consideri ca nu ai nici timp ( oricum never ever nu iti va ajunge timpul pentru cate vrei sa cauti si sa faci si sa traiesti), nici experienta necesara pentru a avea consistenta. Tu scrie, asa in galop. Macar de exercitiu.

Si fa o yoga sau ceva. Tenisul te consuma prea mult iar bicicleta nu te ajuta sa te relaxezi pe cat ai vrea.

Si stai doi ani in Franta. Un an e prea putin, chiar daca nu prea iti place. E o lectie buna pentru viitor.

Si nu te mai stresa atat. Iti promit eu ca vei termina scolile cu brio, nu te vei prabusi cu avionul spre Guangdong, iti vei gasi cel putin un job ok, vei avea pe cei dragi alaturi minim 10 ani de acum inainte, in afara de el, sanatosi, vei calatori mai mult decat iti permiti sa o faci.

Si nu iti mai cere iertare cui stii ca nu te iarta. Nu le pasa. Pur si simplu. Daca le-ar pasa, te-ar ierta.

Si nu iti mai fa mustrari de constiinta pentru cacaturi. Urmeaza un curs undeva sa faci mai bine diferenta dintre chestii care merita si cacaturi.

Si scrie-i adresa in palma. Chiar daca una falsa.

Si joaca mai des sah cu tat'tu. In curand iti va lipsi maxim.

Si dormi mai mult.

Si viseaza mai sus, altfel vei avea adevarate socuri la inaltimile pe care le vei atinge. Si va fi naspa, ca o sa ai multe palpitatii gratuite.

 

 

Si...va urma.

...

Editat de stupid_me
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ampero, n-am ce sa-ti spun pt ca orice ti-as spune ai ignora oricum, zici ca mine si faci ca tine.  pierd vremea cu tine si tu nu inveti din greseli, asa ca baga mare! in 10 ani o sa fie bine, bine de tot, asa ca orice pare nasol, merita acum! i promice!

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Compas, bine că ai tăcut! Ai creat precedent cazului înţelepciunii. Va urma timpul să depăşeşti cazul înţeleptului, al chipului politicos al laşului viclean, al acelui mizer care evită... cu rost.

 

Vei trece prin metode şi vei ajunge un Compas. Ai metodificat prin Disciplină, prin Indisponibil, Interpus, Erotics, Initial, Contrapus, Actual, Diorama, Diplograf, Recent, 1900 Toamna.

 

Îţi vei găsi cardinalii! Felicitări! Apoi, taci şi din scris. Vei tăcea o perioadă, atât cât să transmiţi un mesaj.

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×