Jump to content
Forum Roportal
Vriies

Care-i bun și care-i rău dintre Hillary și Donald?

Rate this topic

Recommended Posts

Taman ce se terminară alegerile din SUA și Donald Trump a devenit cel de-al 45-lea președinte al SUA. Hillary Clinton și-a acceptat înfrângerea și l-a felicitat pentru victorie.

Unii spun că Donald e bun, că alegerea lui e o victorie împotriva  ”sistemului” și că va fi mai bine peste tot în lume.

Alții spun că Hillary e bună și că rezultatul alegerilor din SUA va provoca traume la nivel mondial.

Voi ce spuneți?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ambii sunt rai si totusi, Trump imi pare raul ce mai mic. E treaba de intuitie, nu de statistici. 

Ascultand-o si vazand-o pe madam in ultimele saptamani, parca aveam niste fiori pe sira spinarii, mi se pare diabolica (tot instinctiv vorbind). Pe de o parte ma bucur ca a iesit Trump, mi se pare foarte periculos sa lasi atata putere pe mana unei femei. Sa nu mai zic si ca, daca Hilarioasa iesea presedinte, se dadea apa la moara tuturor curentelor cretinoide gen feminism & co, multiculturalism, corectitudinea politica si alte idealuri d-astea dubioase. 

Ma mai bucur si pentru ca, (sper) odata cu el sa inceapa si Europa sa se miste in alta directie, de socialisti spalati pe creier sunt satula. Vom vedea la voturile europene daca traim intr-adevar o schimbare la nivel mondial sau e doar apa de ploaie.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Donald va aduce pace. El e omul construirii, ca de aia a si construit. Bush jr n a construit nimic, de aia a sărit la război la la miere. Solutia omenirii la pb angoasante de tulburari este ca musulmanii pepiniere de teroristi sa fie trimisi acasa la mamicile lor. Preferabil in Arabia saudita. Ca si asa se scalda in bani. Iar soluria tampita cu închiderea fabricilor pt ca se importa mai ieftin din China nu va merge cu trump. Hilara era o activista idealista si atât. Nici ea nu stie ce sa facă cu o investitie. Trump e usurel la minte, dar americanii l au votat pt ca s au saturat de ipocriti ca Obama sau hilara. S au daturat de minciuni frumoase. De gaunosenii leftiste. Au simtit in yrump omul dintr o bucata self made man, pionierul american cate isi apara pământul cu pușcociul. Au vrut un om care sa oprească tupeul musulman. Si acum il au la butoane. Trump poate opri si invazia violatorilor barbosi in Europa. De aia premierul Ungariei s a bucurat.

Truml va face multe tâmpenii. Deliciul ziarelor. Dar sunt curios ce masuri va lua in primele luni. Cred ca nici el nu astepta sa castige. Abbie, ai subestimat si tu masele. Noi le credem oi prostite de tv, dar uite ca tot mai e o speranta. Hilara ar fi trimis si mai multi musulmani in Europa. Prietenii stiu de ce.

Hilara dra laudata de analisti ca ar putea porni război cu Rusia. Ca sa demonstreze ea lumii ca e barbata . Numai de asta nu aveam nevoie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, presupun. Au inceput sa se sature si sa nu mai puna botul la tot felul de acuzatii legate de caracter. Intreaga miscare de stanga e bazata pe intimidarea cu atacuri ad hominem (daca nu votezi cu noi, esti rasist, xenofob etc).

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Decat o corupta e mai bine cu un prost. Si badaran si obsedat sexual. Atata ca nu.o ascunde. Si asta fiindca nu e capabil, nu pentru ca nu ar fi incercat.

 

Au mai fost prosti gramada la putere. In imperiul francez cu precadere. S-o fi tras de la relatiile intre verisori.

Noroc ca Gunoiul nu va conduce singur tara. Nici macar nu are habar in ce s-a bagat. E un fel se Gigi autohton care se viseaza in istorie.

Nu cred ca va face multe gafe. Cred ca de azi se teme mai mult decat oricand pentry viata lui si asta ii provoaca placere, se simte important.

 

Eu sunt curioasa cine va conduce din.umbra SUA si ce legatura are cu Hilara.

Caci e clar ca hoasca ramane pe rol. Nici in mormant nu renunta la putere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Decat o corupta e mai bine cu un prost. Si badaran si obsedat sexual. Atata ca nu.o ascunde. Si asta fiindca nu e capabil, nu pentru ca nu ar fi incercat.

 

 

Wow,

prost, bădăran și obsedat sexual...înseamnă că, din pct tău de vedere, am pus-o!

Mă rog, zici că nu-i corupt, precum corupta aia.

Oricum, io înțeleg că situația e nașpa :(

Ambii sunt rai si totusi, Trump imi pare raul ce mai mic. E treaba de intuitie, nu de statistici. 

 

Eh, mie intuiția nu-mi șopti nika în acest sens. Și de aia mă încumetai să pun problema...

Donald va aduce pace. El e omul construirii, ca de aia a si construit.  

Ar fi fain. Dar oare așa să fie? 

Sincer, habar n-am.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu ma deranjează ca trump prinde cate o păsărică. Însă pb importanta e sa stopeze invazia musulmana. Eu zic ca exact pt asta a fost votat de multimi. Care bărbat cu testosteronul duduind nu e obsedat? Însă daca musulmanizarea conrinua copiii si femeile noastre nu vor mai merge in pace pe strada. N am chef sa apar familia de o hoarda de camilari. Tre sa muncesc si eu. Oamenii care vor pace pe străzile lor on anii ce vin inteleg asta. Musulmanii da fie primiti in tarile musulmane caci acolo daca violează si ucid sunt decapitati urgent. Cu mexicanii trump p va lăsa mai moale caci e adevărat ca multi mexicani muncesc la munca de jos cinstit

Cu Putin se intelege bine trump. Rusia e slăbită oricum. China se stropseste dar mai mult nu va face. Coreea de nord va sta potolită daca nu e provocata aiurea. Daca trump va vrea sa refaca economia atunci are de lucru. Prea s au deprins sua cu speculatii financiare. De acolo vin crizele.

Edited by master.omega

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×