Sari la conținut
Forum Roportal
Beatrice0402

În bratele cui te iubește, sau la picioarele cui iubesti?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

În fiecare zi ma întreb cum.este mai bine, cum sa faci sa fi fericit, cum sa îți găsești liniștea? Sa stai în bratele cui te iubește, sau la picioarele cui iubesti? Nu sunt o persoana egoista,ma doare inima când rănesc pe cineva. Am 25 de ani, acum trei ani am cunoscut un bărbat cu 19 ani mai în vârstă ca mine, care era căsătorit. Deși niciodată nu mi-am imaginat ca o sa fiu cu un bărbat însurat am facut-o. Mi-am încălcat toate principale. În momentul în care l-am cunoscut eram foarte vulnerabila,am avut o viata foarte grea, și multe lucruri m-au marcat pentru totdeauna. El fiind mai în vârstă îmi oferea tot ce nu am avut vreodată. Siguranță, protecție, iubire. În timp am început sa ne facem multe planuri de viitor amândoi,precizez ca el nu avea o relație cu soția lui. Trăiam împreună doar pentru copil. Avea mult timp pentru mine. Niciodată nu ma supărat cu nimic, eu am fost prioritatea lui la orice ora din zi sau din noapte. Orice face pentru mine, îmi oferă tot. Lângă el din punct de vedere financiar și material as avea o viata de prințesa. Dar nu cred ca am fost vreodată îndrăgostită cu adevărat de el, nu simt nimic când facem dragoste, nici când ma sărută, deci el ar face orice sa ma facă fericita. El acum după 3 ani a divorțat de soția lui. Și acum mai mult ca oricând vrea sa fie cu mine..sa ne căsătorim sau fim o familie . Sa avem copii. Am crezut ca o sa pot sa îl fac fericit.am crezut ca dacă el ma iubește atât de mult și ma tratează asa cum orice femeie visează va fi de ajuns. Însă de aproape 2 luni am cunoscut pe altcineva. Un om care îmi face inima sa bata cu putere, care atunci când ma atinge simt ca trăiesc. Care îmi place la nebunie sa fac dragoste cu el ( deci nu am crezut ca este posibil. Niciodată nu mi-a plăcut sa fac dragoste). Problema este ca el este intr-o alta relație de 4 ani. Și el își dorește sa fie cu mine, îmi spune ca ma iubește ca își dorește sa fie cu mine și sa ne căsătorim. Și ca sunt prima persoana cu care vrea aceste lucruri. El are 30 de ani. Își dorește copii cu mine, însă nu își poate părăsi iubita deoarece este grav bolnava și nu poate sa ii facă rău. Vrea sa fie cu mine dar trebuie sa mai așteptăm câteva luni. Ce sa fac? Sa ma arunc în necunoscut sa risc tot ce am? Sa rănesc un om care nu merita? Sa ma căsătoresc cu cel care ar face orice pentru mine și fericirea mea care si-ar da viata pentru mine, deși eu nu îl iubesc..sau sa fiu cu cel care simt ca îl iubesc și lângă care ma simt vie . Ce sa aleg, de asta depinde viitorul meu.cum sa ma decid odată ce sa fac ca sunt pe zi ce trece tot mai confuza?!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt de parere ca nu merita sa stai cu cineva pentru care nu ai sentimente si daca sexul e foarte misto cu tipul celalalt atunci ramai cu el si nu te mai gandi la nimic altceva sau ce zic altii!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa aleg, de asta depinde viitorul meu.cum sa ma decid odată ce sa fac ca sunt pe zi ce trece tot mai confuza?!

 

Deja ai ales sa faci totul praf. Nu cred ca mai are importanta la care din astia vei renunta, cand probabil se va intampla cum spune Blues.

Daca nu erai o persoana egoista, ai fi inteles ca barbatul ala care face orice pentru tine, dupa 3 ani deja te considera a lui, si s-ar putea sa nu fie tocmai resemnat, daca ii intorci spatele.

Daca te interesa viitorul tau, cunosteai cate un barbat pe rand, si aveai un drum al tau in viata, pe care il urmai indiferent de casniciile altora.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu inteleg, de ce ai stat atatia ani cu el daca nu-l iubesti?

 

Pentru bani. Pentru ca o pupa si-n coor.

 

Pt autoarea topicului - sa mai asteptati cateva luni sa ce, sa moara tipa grav bolnava sau sa se faca bine, ca nu se deduce din textul tau.

Nu pot sa-ti zic ce sa faci, pot sa-ti zic, in schimb, ce sa nu faci - nu sta cu cineva pt care nu ai sentimente, care nu te atrage, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa-l faci sa sufere si, pana atunci, nici tie n-o sa-ti fie bine. Mai bine o rupi cat inca nu aveti obligatii unul fata de celalalt.

In legatura cu cel care te  face sa te simti vie (struguri faci?) ... aici e complicat. Doar tu stii daca esti dispusa sa mai astepti "cateva luni", orice ar insemna asta. Dar nu ai nici o garantie.

 

In final, stii cum se zice, cine alearga dupa doi iepuri... cade singur in ea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×