Sari la conținut
Forum Roportal
monica2016

mostenire

Postări Recomandate

buna ziua
tatal meu mi-a vandut cu 2 ani in urma casa pe care o cumparase impreuna cu mama mea ,eu fiind singura fiica la parinti. O parte din aceasta casa era deja pe meu ( drept prin succesiune dupa moartea mamei) . Anul acesta in mai tatal meu a decedat. Fratii mei din a doua casatorie a tatei ( in 2005 a divortat de aceasta sotie si a platit pensie alimentara copiilor) sustin ca lucrurile din casa le apartin lor drept mostenire ca fiind ale tatei, ca mie mi-a vandut doar casa si in lipsa mea si-au insusit cu ajutorul unei matusi o multime de lucruri din casa. din punct de vedere legal au drept la lucrurile din casa sau nu atat timp cat eu am deja de doi ani act de vanzare cumparare. ( in act era o clauza ca nu am drept de vanzare atat timp cat el traieste iar are drept de usufruct). va multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt jurist dar cred ca e posibil sa aiba dreptul la lucruri care pot dovedi ca au fost ale tatalui, dar nu aveau dreptul sa intre in casa ta si sa le ia fara incuvintarea ta.

Lucrurile din casa chiar daca erau ale lui, ai si tu drept la cota parte din ele, si problema trebuia transata in instanta daca nu cadeati la intelegere.

Cred ca pot fi acuzati, de incalcarea proprietatii si de furt.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×