Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate


Buna seara. De cateva luni ma framinta asa o situatie. Doi ani in urma m-am despartit de persoana la care am tinut mult. Despartirea a fost din initiativa mea din cauza ca nu vedeam viitorul cu el (el a manifestat lipsa de respect, lipsa de incredere, egoism, impulsivitate fata de mine). De doi ani sunt singura. Deja de trei luni periodic il visez pe fostul meu prieten, intotdeauna visez ca suntem intr-o relatie ca 2 ani in urma, intotdeauna doar in situatii in care suntem ambii fericiti. Eu l-am uitat, nu mai tin la el, nu ma gandesc la el deloc ziua, dar e suficient sa adorm si eu in vis ca si cum traiesc relatia noastra care s-a terminat 2 ani in urma ca si cum noi nici nu ne-am despartit si mereu in vis noi suntem fericiti ca la inceputul relatiei noastre. In vis parca traiesc o alta viata, totul pare atit de verosimil. Nu inteleg de ce asta se intimpla. Eu sunt singura de doi ani, si eu retraiesc ca inca mult timp nu-mi voi gasi iubirea, in conditia in care frecvent il visez pe fostul meu in asa ipostaza. Vreau sa inteleg care este cauza si ce trebuie sa fac pentru ca sa nu-l mai visez cel putin in ipostaza data. 

Editat de elena2708

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic sa visezi in continuare, mai ales ca zici ca sunt vise fericite. Nu vad cu ce te-ar impiedica visele sa ai o relatie. Daca stii sa faci distinctia dintre vis si realitate, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Ti-e teama ca iti vei insela in vis viitorul prieten? Poate nu va fi cazul, poate vei incepe sa il visezi pe el in loc de fostul.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te simti vinovata fata de el, ai avut si tu partea ta de erori. Rgreti ca nu a mers relatia, pt ca erati suflete corespondent, rezonante. Trebuie sa discuri sincer cu el. Sa va reglati pb nerezolvate. Sa va taiati atasamentele. Sa va eliberati unul pe altul.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici una din toate, te-ai distantat de el fizic , e adevarat ... dar inca esti legata de el emotional,   resentimentele lipsei lui iiti creaza anxietate, iar aceasta anxietate se risipeste prin Vise.

 

Stii vorba aia, primesti ce-ti doresti, nu-l doresti fizic , de-asta te-ai despartit de el, dar iti place cum te facea sa te simti asa ca esti inca atasata  NU DE EL ci de CUM TE FACEA SA TE SIMTI, creierul tau incearca sa gaseasca o solutie  .. Nu ti-l doresti langa tine, dar iti doresti sa te simti asa cum te facea el sa te simti ... ce solutie sa-i dam fetei?   Sa-l viseze cand doarme si sa se simta asa cum o facea sa se simta el + risipirea anxietatii = un cocktail destul de interesant.

 

Solutia e simpla, acum ca stii asta, cauta un alt barbat care sa te faca sa te simti asa sau mai bine. Daca ramai singura nu ai sa faci decat sa te atasezi mai mult si mai tare de acel tip.

Editat de Jokerul_Intelept.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×