Sari la conținut
Forum Roportal
transilvania M

RimeZic - O Zi De Vară feat. Voica și Diana Trif

Postări Recomandate

Albaiulianul Rareș Lunca sau RimeZic, pe numele său de scenă,  a lansat, joi, 11 august, cea mai nouă piesă – ”O zi de vară”, în colaborare cu alți doi tineri albaiulieni, Laurențiu Voica și Diana Trif.  Potrivit acestuia, piesa prezintă povestea unei zile de vară în care tinerii albaiulieni se întâlnesc și merg la o petrecere.


Întreg conținutul beneficiază de un videoclip filmat în Alba Iulia și Ocna Mureș,  de către Robert Solymosi. Montajul a fost realizat de către Freelook, iar textul piesei a fost compus de către RimeZic  și Voica, în timp ce de mix și master s-au ocupat membrii VEEA Music Production, Kafu și Tagg.


Producătorul executiv și omul care a venit cu ideea acestei piese este Varro Levente Szilard, un prieten al artiștilor, care  a prezentat filmul unei zile de vară, din care aceștia s-au inspirat și au dat viață piesei ”O zi de vară”.


 

 


RimeZic este un conscut artist albaiulian care a realizat până în prezent colaborări interesante cu nume precum Vescan sau Tess și videoclipuri care au depășit cu lejeritate numărul de 100 000 de vizualizări pe cunoscuta platforma YouTube.

Voica este elev la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia în clasa a- XII-a și este pasionat de muzică, începându-și activitatea cu 5 ani în urmă. ”O zi de vară” reprezintă un debut pentru Voica, dupa mult timp de muncă.


 

 


Diana Trif, vocea care oferă culoare piesei prin refrenul care instigă publicul a se bucura de vară este o tânară albaiuliancă care a studiat pianul la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, ea acceptând proiectul piesei și dând viață unui hit.


Filmările din Alba Iulia au avut loc la piscina Winner’s Tălnar Club, care a ajutat la realizarea acestui clip, iar Diana Trif a flimat în Palma de Mallorca, în Spania, aflându-se în timpul filmărilor în vacanță. Cadrele cu mașini au fost realizate în fata Stadionului Soda din Ocna Mureș.  Pe RimeZic și pe Voica îi puteti vedea live în data de 27 august, la zilele orașului Ocna Mureș.


 



Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×