Sari la conținut
Forum Roportal
aromamea

Parfume la preturi nebune cu calitate perfecta!

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Când vine vorba de diamante - și nu numai de diamante, iar si de diamante roz, ne gândim doar de un singur lucru - parfum irezistibil pentru femei cu floral-fructat lichid, parfum roz și capac distinctiv în formă de diamant perfect lustruit

În zilele de primăvară și de vară avem nevoie doar de un astfel de parfum - pentru a sublinia perfect stilul nostru. Compozitia parfumului se gasesc fructe si coardele florale, care sunt întrețesute skilfully - deși acest parfum a fost creat de către unele dintre cele mai influente parfumieri din domeniul parfumerie.

Versace Bright Crystal are compoziție aromatică irezistibila, în care corzile sunt întrețesute cu maiestrie. piramida aromată este un clasic si foarte bine structurat la inceput se simt Notele de varf de yuzu, urmat de dulce miros blând de rodie și picătură proaspătă de acorduri de apă, care creează un sentiment proaspăt și lumină. In inima se deschide trio-ul parfumat de culori - bujor senzual, miros delicat și moale magnolie de lotus. In inima întrepătrund arome lemnoase calde - chihlimbar, aroma este mahon atât de specific și prețios, care dă atingere aromatică completitudinii și mosc - fără ea nu am putut duce la compoziția parfumat. Mirosuri lemnoase sunt caracteristice baza piramidei parfum și de a crea un sentiment de completitudine și stabilitate. În acest parfum nu cunosc, sau note orientale picante, dar aceasta este caracteristica sa distinctivă.

Crystal luminos - așa cum sugerează și numele, parfumul este inspirat de frumusetea de diamante și cristale. Culoarea roz delicat indică apartenența aromei – pentru toate doamnele fine de pe vară și de primăvară zilele calde. Este potrivit mai ales pentru fiecare zi, dar poate fi folosit și în seara. a fost lansat în 2006, iar unul dintre principalele parfumieri implicate care participă la crearea parfumuliu este Alberto Moriyas. În cooperare cu el a lucrat și alți experți de parfumuri.

Mulți oameni descriu mirosul ca foarte proaspăt care se potrivește tinerele femei și creează un sentiment de sofisticare și de clasă, precum și atenția altora vor fi cu siguranță atrași.

Flaconul este din sticlă si are o formă neregulată, lichidul cu blândețe roz, iar capacul are forma unui diamant frumos.

Atunci când cauti un parfum care te îndrăgostești și niciodată parte cu ea, atunci încredere Bright Crystal - diamant roz irezistibil de la Versace.

Editat de Mr.Pervy McPervert
Urmatoarea postare care conține link catre pagina ta, o să îți aducă si un ban pentru spam

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Choc de Pierre Cardin ... parfum primit cadou de ziua mea demult, in Europa, dar nedesfacut am gasit cutia cu "amintiri din trecut" ... credeam ca ma pensionez atit valoreaza dar n-am eu acel noroc.  O sa dau cadou de graduation la fii-mea peste cateva luni cu o rochie in stil ce a purtat Marilyn Monroe cand i-a cantat lui presedintelui Happy B-Day to you.  

Rochia e noua, cu eticheta pe ea ca si parfumul.   Curat dulapurile, mai am parfumuri nedesfacute dar nu stiu unde ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×