Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 8 ore, The Unknown a spus:

Asta deja este un semn rau ca se va agrava cum trece timpul.   Eu n-am stiut de asemenea situatii la alcoolici si m-a chemat sotia verisorului odata la ei ca nu stateau departe si atunci am vazut in ce stare este ca fiica astepta invitati la masa si i-a interzis sa bea.   Ea deja era ca o fiara ranita statea in bucatarie, voia sa bata niste oua sa faca galuste in supa dar nu nimerea furculita in farfurie, ajungea peste umar, parca era impinsa mana acolo, ea voia sa ridice farfuria cu oua dupa mana ei ... era asa de trist peisajul ce n-am imaginat. 

Ea injura in maghiara ca deja veneau fetele pentru un Party de Craciun, nu m-a lasat sa fac galustele ca doar ea le stia cum se procedeaza.   

A avut si Varza à la Cluj in cuptor de cu o seara inainte ... credea ca a dat drumul la cuptor dar a uitat si s-a stricat meniul festiv.   A facut o scena de circ ca lumea o deranjeaza, tinerii au mers afara sa manance, nici azi nu stiu de ce m-a chemat, a baut dupa ce au iesit fetele si s-a calmat din tremurat mainile dar bine n-a fost desi spunea ca este stresata din motive personale.   Nu se mai spala la corp si pe cap, facea matreata mare  care se ridica de par si parea ca e plina de paduchi.   

Vorbea foarte multe prostii care nu aveau sens si loc in discutia in curs si spunea ca noi avem probleme ca sintem neintoarse ca ea le stia pe toate.   

L-am dus cu mine la o cina in biserica sa nu conduca masina ca vrea sa bea ceva.  Acolo la masa urla cu voce tare ca ea a venit sa-si caute cativa barbati, 4-5 cel putin pentru ea.

Cand intra si dementa pe fir, e grea situatia.   Am observat ca femeile toate vor semana, devin identice in ultimele faze al vietii.

Mai ziceți, că e Vineri 13. Vă ies de minune poveștile astea de groază. :popcorn: 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

L-am dus la cumparaturi de alimente ca de la un moment dat nu mai conducea masina, Permisul de conducere a fost ridicat de Politie ca a lovit multe masini, plus ca nu avea nici un ban.   Amantii si-au platit facturile pe telefon cu credit cardu-ul ei, ea credea ca are bani dar era datoria dar nu mai vedea semnul negativ si nu mai avea minte sa priceapa ce-i aia.  

In alimentara a disparut de langa mine ca merge la "wc-u".   Mi-a spus ca vrea si o sticla de whiskey dar am refuzat si ia-m spus ca doar alimente cumpar ca va invita barbati tineri homeless sa bea cu ea!!!   O cautam dupa o vreme ca nu a mai revenit si ma uitam in sus la oglinzine de securitate asa am ajuns la sectia cu sticle alcoolice.   Persoane desfigurate de soarta sint urmarite de garda din magazine echipat cu arma pe langa altele ca-s periculosi mereu.   

Ea s-a bagat dupa o gramada/piramida de sticle si cu una de whiskey cu gatul lung in mana, ridicat, ma astepta sa-mi dea in cap!!!   Din spate l-a prins un angajat trimis acolo ca nu-i stiau intentia, dar se vedea totul pe camerele in birourile unde urmaresc activitatea in magazin.   A si urlat te omor dar n-a reusit sa ma omoare ca a fost arestata, procesata dar tot se scuza ca voia sa se joace cu mine ca sintem rude, cum a vazut in filmele cu Sfantul ca se spargea sticla pe capul cuiva dar nu patea nimic.     

Varul insista sa nu depun cerere sa fie judecata si condamnata doar observ care-i treaba cu ea.  Am lasat cazul la vale ca varul ei a fost preot cu ceva vreme in urma aici si ea era atat de mult era tolerata.   Si ala tot de la complicatii alcoolice a murit.    Peste cateva luni a lasat un mesaj aproape indescifrabil din care am inteles ca-i e foame si n-are pe ea carnea puiului si din astea verzituri vorbea.   Am sunat pe fii-sa care a vorbit cu ea pe telefon si i-a spus ca ea este perfecta, eu nu sint, decat o barfitoare. 

Alcoolica mi-a mai plasat un mesaj pe telefon ce o sa-mi faca mie sexual daca ma intalneste undeva ... ca am indraznit sa deranjez pe fii-sa, tot din bautura si droguri.      

L-am mai sunat pe fiica, daca n-o duce in spital, chem politia, si l-a dus-o.  De acolo m-a intrebat daca are voie sa ma treaca pe lista celori care sa fie apelati in caz ca are nevoie de ceva pacienta???  ca ea este ocupata.   Am spus ca merg acolo imediat dar nu m-a asteptat tanara, era grabita si am lamurit ca eu nu sint responsabila cu nimic, ca aici daca semnezi ceva act ai de plata tot ce nu plateste asigurarea daca are, precum ea nu mai lucra de 3 ani, nu avea nimic decat ce-i dadea varul sa bea!!! ca i-a cumparat apartament si masina dupa divort.

Zile la rand fiica nu s-a prezentat in spital s-o vada, doar a 5-a zi cand deja incepea sa intepeneasca de la instalarea mortii "mortus rigidus" a venit cu o punga de haine ca i s-a zis maxim 5 zile o sa stea acolo la recuperare in Hospice care-i anticamera mortii, mutli mor mult mai devreme.   A facut un scandal ca nu sint umerase pe care sa agate hainele cu care se va duce acasa maica sa, ca in dulapul din camera ei de spital era ocupat cu medical supply de care avea nevoie pacienta cat era in viata.   Ea n-a inteles ca de acolo nu se duce acasa ca spitalele nu se joaca cu aceste persoane abandonate si lasate pe voia sortii cu sticlele de alcool, era si violenta, Dementa si cu Ciroza la Ficat totul in faza TERMINALA. 

De revenit nu avea sanse, era slabita chiar daca nu-i dadeau Morfina contra dureri puternice care apar cand organele se opresc din functie.  Am vazut toate astea ca eram curioasa cum este tratamentul in spital in Terminal Departament, doctorul ne-a si tinut un curs scurt despre corpul uman in aceasta faza sa nu credem ca ei au ceva cu pacienta care merita alta soarta.    Si acasa tot Morfina se da la cei terminali sa nu sufere, asta s-a dat si bunicului in Secuime in 1962 cand a murit de Colon Cancer.

Cand a avut inca speranta de recuperare, a dat cu piciorul in scula doctorului, care actiune este inacceptabila, doar ca i-a explicat ce sanse are la viata si trebuie mancat neaparat un pic de supa si carne de pui fiert ce duceam noi toate femeile de acasa special pentru ea.   Ea nici nu voia sa auda de mancare ca s-a inselat in dragoste!!!   

Doar eu am fost prezenta la transferul ei din spital in Hospice, si am semnat ca am vazut cand i-au pus in mana in punguta de plastic bijuteriile ce erau pe ea in momentul internarii.      Mai erai niste inele pe care n-au reusit sa-l scoata de pe degete, doar la incinerator inainte sa fie bagata in cuptor!!!   si asta nu-i story de Veneri 13,  ca acolo nu se intra cu nimic decat natur.  Barbatul fiicei ma ameninta ca am furat bijuteriile soacrei, cand el le oferea spre vanzare in curtea spitalului, motivand ca n-are destul sa achite factura spitalizarii, iar inelele alea care nu se putea scoate usor le-a primit cu deget cu tot, de-al draqu'.  Am sunat la locul respectiv si mi-au spus ca-l vor da celui care le va plati pentru incinerare pe langa urna cu cenusa.

Fiul decedatei s-a dus sa plateasca dar a si aruncat urna in primul container de gunoi gasit pana sa ajunga la masina iar inelele le-a vandut tot el intr-un magazin sa recompenseze ceva din cheltuiala cu maica sa, ca a fost ultima tangenta si asa cu restul rudelor si prietenilor.   

A doua zi la slujba nu era urna expusa decat poza fetei la casatorie, ca langa mireasa era maica s-a.  Peste cateva zile am visat ca mergea in sus pe strada ei si se intreba plangand  "Acum unde sa ma duc???"  cu 20 de ani in urma pe vremea asta. 

Cam asa se moare peste tot, ca de cancer sau de alcool, dar nu sta nimeni sa scrie despre cu amanunte!!!  

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mihai Bendeac, noi probleme cu legea. „Îmi place alcoolul. Beau, când apuc, de sting”

Mihai Bendeac, noi probleme cu legea. „Îmi place alcoolul. Beau, când apuc, de sting”

„Ei… Și aici vine pe turnantă agentul: „Domnu’ Bendeac … Marea întrebare urmează: Substanțe psihoactive ați consumat?” Eu, care am consumat, căci așa am scris 1200 de scheciuri, o carte, un film și alte proiecte zic: „Da! Dar nu când conduc.” Tânărul polițist decide că trebuie să testăm depoziția mea. Îmi dă un dispozitiv unde, timp de 10 minute, pun salivă cât nu credeam că pot produce (deși, sexual vorbind, îmi place să bălesc și eu și partenera).

https://evz.ro/mihai-bendeac-noi-probleme-cu-legea-imi-place-alcoolul-beau-cand-apuc-de-sting.html

Băuturile alcoolice care cresc riscul de cancer. Sunt mai dăunătoare decât credeți

"Alcoolul poate provoca cel puțin șapte tipuri de cancer, majoritatea de sân sau de colon, dar și boli de inimă.   Pe lângă riscul crescut de cancer, Centrul canadian pentru consumul de substanțe și dependența (GCSA) a descoperit că mulți oameni care beau alcool ajung să devină violenți sau să se mutileze."  

https://evz.ro/bauturile-alcoolice-care-cresc-riscul-de-cancer-sunt-mai-daunatoare-decat-credeti.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alcoolismul este o boala in sensul in care creierul uman are o predispozitie de a "functiona" cu alcool, la altii cu benzodiazepine, la altii cu cocaina, extasy, heroina, fentanyl si in ultima instanta orice se mai gaseste, spirt sanitar, lichid de spalat parbrizul.

Alcoolicul este o victima, a mamei lui mai ales (mama scroafa) dar si a tatalui in calitate de sot captiv sexual intr-o relatie de casatorie nedorita, in care a plodit si in care isi persecuta progenitura.

 

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

...asadar alcoolismul este o DEPENDENTA de o substanta care face "bine" sferei emotionale, te face sa uiti traumele trecutului, elibereaza copilul liber care incepe sa spuna adevarul ori sa faca ca toti dracii...dar cand alcoolicul se trezeste e nenorocire! pt ca traumele revin in mintea constienta, reapare suferinta.

Exista 3 tipuri de alcoolism, dar eu m-am referit la cel dipsual, adica la genul de consumatori de alcool care stau zi si noapte cu sticla cu alcool langa pat. Mai exista alcoolismul habitual stil J.R. si bautorii periodici care sunt deja dependenti si daca nu ar bea ar intra in sevraj. 

Felicitari femeilor românce fătătoare de alcoolici! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ian Michael Vicent, un barbat de o frumusete rara, distrus de alcoolismul produs de traumele parentale, cine si-l mai aduce aminte? Românii au o vorba: vezi ce fac curvele din om? (mama curva sau scroafa)

alcoolicul este victima mamei lui, la fel orice drogat

Freud a spus ca numai Dumnezeu poate pedepsi asemenea abuzuri morale

 

 

 

Editat de Avalon73

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 ore, Avalon73 a spus:

Ian Michael Vicent, un barbat de o frumusete rara, distrus de alcoolismul produs de traumele parentale, cine si-l mai aduce aminte? Românii au o vorba: vezi ce fac curvele din om? (mama curva sau scroafa)  ... alcoolicul este victima mamei lui, la fel orice drogat.     Freud a spus ca numai Dumnezeu poate pedepsi asemenea abuzuri morale

Mda, luna Martie este si Luna Femeilor de pe Planeta asta, au recunoscut si Amerikanii in acest an Ziua de 8 Martie ca atare, insa nu stiu ce sa mai faca si din acest eveniment.

Tu insa ne bagi/cobori in adancurile Iadului ca sintem kurve sau scroafe, pentru ca sintem capabile sa ne reproducem!!!   Freud ala era LBGTXYQW daca n-are mai mult respect

pentru femeia care l-a adus pe lume si nu l-a sugrumat imediat ca i-a provocat mari dureri!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×