Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Eu sufăr in general vinerea de boala asta, cam la 2 saptamani.

 

Boala nu incepe cu baut ocazional ceva, chiar daca se imbata fiinta ... devine boala cand nu rezista fara alcool si sparge-rupe totul sa primeasca ceva de baut.

Exista un mare grup de oameni care inca functioneaza in societate, lucreaza zilnic si conduc masina, insa cand vine ora 5-6 seara ... fara alcool turbeaza, tremura, etc., acesti oameni sint bolnavi deja incurabil aproape ca nu vor sa faca o schimbare in viata.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alcohol Abuse Is on the Rise, but Doctors Too Often Fail to Treat It (yahoo.com)

"Mr. Mathisen is one of the roughly 17 million Americans who grapple with alcoholism, the colloquial term for alcohol use disorder, a problem that was exacerbated this past year as the pandemic pushed many anxious and isolated people to drink to excess." 

*In State daca bei o bere zilnic deja esti considerat alcoolic, chiar de doctori!!!    Tratamentul oferit este incasare de bani pentru ei aproape exclusiv, ca cine vrea tot bea, cat vrea.*   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

recomand.

- Suntem nr. 1 in Europa la decesele provocate de alcoolism si nr 5 in lume la consum (si asta fara sa luam in calcul piata neagra)
- Alcoolismul este o boala, nu o tulburare de comportament
- Nu exista medici specializati in alcoolism si nici strategie nationala
- Peste 40% dintre pacientii din spitalele din Romania sunt tratati de boli provocate de alcool
- Tocmai saracia si lipsa perspectivei unei vieti mai bune ii impinge pe multi sa isi inece amarul in bautura
- Alcoolul te TRANSFORMA. Te face inconstient
- Nu mai pot si nu mai vreau sa traiesc in trecut sau in viitor. Singura relatie corecta cu oamenii este numai aceea din PREZENT.

 

 

Editat de Stu'
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se vorbeste la local TV ca pe timp de pandemie in State s-a vandut mult mai mult alcool insa n-au provocat accidente ca stau in casa oamenii,  totul se livreaza la domiciliu gratuit!!!    Altfel in magazine pe cei care par a fi mai tineri de 35 de ani parca, le cere permisul de conducere si de acolo afla daca se poate vinde la acel cineva alcool.   Noi am fost in magazin unde se vinde doar alcool ca selectia este foarte mare si este mai ieftin totul decat intr-o alimentara, sa luam bere fara alcool si Sambata nu mai aveau deloc nemteasca din care voiam noi dar ne-au adus acasa ca au comandat din depozitul central, am platit cu cardul in magazin si pana sa ajungem acasa erau si ei deja acolo, si era rece.   Eu nu l-am gustat ca n-am avut pofta de bere desi caldura depaseste si gradarea termometrelor TERESTRE  :derisive: 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×