Sari la conținut
Forum Roportal
alex_77

Motivul pentru care UK a iesit din UE

Postări Recomandate

In care carte scrie asa ceva???   Eu n-am carti in casa, doar sotul detine o colectie de carti exclusiv despre razboaiele planetei din cele mai vechi timpuri.

Pentru ca americanii la general nu cumpara carti, deci nimeni nu se inspira din cele citite  :haha:  lasam la avocati studiatul dintre randuri.

Dragut. :lol:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa cautam alte motive ca asta a cazut ... cred ca vrea sa se asocieze cu Koreea de Nord sa fie aparati perfect ca ei eu nuks si functioneaza ca tot le incearca grasunelul.

 

Mai au ei ceva de impartit si cu saud arabii si cred ca le sta mai bine pe CV ca imperiu decat membru cotizant pentru apartenenta la o comunitate creat in mare parte de Napoleon Bonaparte cel fara religie, God sau Papa!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va urma separarea de Washington D.C.  si de restul lumii @ Hillary ==>>>  puscarie  :gdevil:  si a lu' :king2: caisa foarte curand.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce o sa ma fac eu acum cand imi doream foarte mult sa emigrez in UK?Cum ma va mai primi Marea Britanie?Doar cu viza?

Ce o sa urmeze dupa asta?Nu se poate ajunge la o solutie pasnica fara razboi si alte nenorociri?

Tot ce mi-am dorit eu e sa am un salariu decent cu care mi-as achizitiona imbracaminte,alimente,dulciuri etc.

Inteleg ca lumea se confrunta cu o criza uriasa doar ca noi nu putem trai cu un salariu minim pe economie.Ce pot face eu cu 1500 de lei?

Am vrut sa-mi completez CV-ul si sa ma angajez ca ospatar in UK.Cer asa de mult?

Nu stiu daca engleza britanicilor e aceeasi cu a americanilor dar stiu ca se castiga destul de bine in USA daca ai un prieten in business.Eu nu am un prieten in business si nu am o sacosa de bani,fructe,legume pentru a face o facultate in zadar.

Am rude care sunt in Grecia dar sincer sa fiu nu as fi multumit de serviciile lor fiind ca a aparut criza euronilor si nu este ceea ce planuiam eu.Planul meu era sa am un salariu mediu pe economie pentru cativa ani si sa imi cumpar si eu o casa sau un apartament la un buget mediu.

Eu am plecat in UK acum 13 ani cand Romania nu era in EU. Am avut oferte de munca de acolo, am mers la ambasada am aplicat pt viza si am plecat in cateva zile. Ideea este ca poti sa mergi si sa muncesti in alta tara atata timp cat ai o meserie, experienta si esti dornic/a de munca. Nu trebuie neaparat sa fie o tara din EU. Singurul avantaj pt mine ca Anglia si Romania erau in EU a fost ca mi-am permis sa merg la facultate acolo si sa platesc ca student local nu international (mult mai ieftin taxele scolare). Daca vrei neaparat sa pleci si sa muncesti in alta parte nimeni nu te opreste, nici macar o viza. Succes! Editat de Countdown
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×