Sari la conținut
Forum Roportal
FashionShop

New shop 2016

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Fashion Magazine este un nou magazin multi-brand online care va aduce in prim-plan creatiile de succes ale marcilor Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Vero Moda si multe alte branduri la preturi cu pana la 80% mai mici ca in magazine!
Fiti la curent cu cele mai noi oferte! Abonati-va la pagina noastra de facebook ! (Like & Share) Va multumim

https://www.facebook.com/fashion.magazine.ro

http://fashion-magazine.ro

https://twitter.com/FashionShopRo

 

pantaloni-cu-deschidere.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca deja s-a vandut rochita pe pret redus ... ai vazut sandalele de vara??? ... au si ei in vitrine!!!

 

Creatiile noi sint pentru o vara mai fierbinte decat tarile nordice, sa vezi ce se vinde pe la noi sub denumirea de rochie, cateodata invart eu carpa sa gasesc pe unde-mi bag mainile.   Sint pentru clienti foarte tineri majoritatea bucatilor, cu resurse limitate dar sezon de vara fierbinte!!! ca in Brazilia sau alte tari din America de Sud.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cunosc si acel sezon de vara cand se imbraca o jacheta dupa ora 3:00 PM iar palton la apus de soare ... in zona Gheorgheni in copilarie.   Acum este mai calda vremea si acolo cu incalzirea globala.   De 15 Septembrie cand incepea scoala, solul deja era congelat, desi pe la orele pranzului era inca vremea caldut cateva ore.  

 

Vorbeam cu sora mea si-mi spunea ca niste cunostinte de al ei au trait in Chicago in ultimii 20 de ani si la pensionare au decis sa se mute in Florida la soare ca de frig si ger

s-au saturat.  Ajungand la destinatie le-a stat in drum un crocodil mai lung decat masina lor ... abia au avut suflet sa cheme salvarea ca era zona rezidentiala si nimeni nu era afara sa strige dupa jutor.   Au renuntat la Florida si s-au instalat undeva in calea uraganelor iar zilele astea le-a facut praf toata agonisirea ... asigurarea le ramburseaza dar nu si amintirile.    Parca era mai bine la racoare erau de parere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru azi de iesit din casa am avut pe mine niste haine demodate dar foarte lejere pe canicula de peste 45*C, nici n-am simtit ca am pe mine ceva si asta e frumusetea verii!   Sint din ceva sintetic facuti dar para a fi matase naturala si nu transpira corpul.   Pantalonii numiti Culottes sint foarte largi si de culoare visinie, circula aerul bine, mai demult a fost la moda dar eu le-am cumparat doar anul trecut la sfarsit de sezon.  Pe caldurile de la noi moda nu prea conteaza.


5907951_roseanna.jpg

 

Si pariziencele au pornit spre cumparaturi la pret redus ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×