Sari la conținut
Forum Roportal
vio_pana

Concurs cu GRILA GRESITA (COMISIA NU STIA RASPUNSURILE CORECTE)

Postări Recomandate

    Aproximativ acum o luna am participat la un concurs (functionar public) pe care l-am pierdut, a fost test grila cu grila de corectura gresita , am facut contestatie in care am contestat punctual raspunsurile gresite in grila cat si raspunsurile din afara bibliografiei, nu a ajutat la nimic, am obtinut 0,50 puncte (am ajuns la 6,00, trebuia minim 7,00). Am facut plangere prealabila conf Legii 554, documentata punctual cu raspunsurile corecte din bibliografie (am atasat in anexe punctual fiecare raspuns cu documentatie din bibliografie). Din pacate subiectele in cauza sunt pe liniei de IT (securitate informatica), putine persoane inteleg spetele in sine. In continuare ce pasi trebuie sa mai fac deoarece banuiesc ca si plangerea va fi tratata cu superficialitate (traim in Romania).

      Daca se dovedeste in instanta ca am dreptate, adica am fost subapreciat (lucrarea a fost depunctata flagrant, asa consider eu), ce pot obtine ?

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu, si nu numai in Romania, dar niciunde nu te mai angajeaza chiar daca se stabileste ca ai avut dreptate.    Firma iti va gasi si alt cusur fi sigur de asta si mai bine uita si cauta altceva si peste granite ca nu trebuie sa fugi inotind Dunarea!!!   Ai toate sansele ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai participa la niciun concurs in administratie, sunt organizate de ochii lumii. Si nu mai cheltui timp, bani si nervi pe procese, nu vei rezolva nimic.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avyt cea mai pragmatica abordare. Atunxi cand ai dovada ca grila a fost gresita poti merge si in tribunal. Mai greu era daca materia era supusa interpretarii. Insa tu ai dovada in mana si nu stii ce sa faci. Pai eu muream cu ei de gat. Dar tu gandesti ca un invins. Sa nu mai ceri pateri pertinente ca si asa nu stii ce sa faci cu ele

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si daca gandesti irational, la ce-ti foloseste? La ce-ti foloseste sa duci razboaie pierdute din start? Pt. initiator, tot raul spre bine, o sa-si caute un post in alta parte, intr-un loc unde cunostintele lui chiar vor fi apreciate si remunerate dupa merit.

Editat de Fiero

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Concursu s fost pe postu de functionar public. Asta inseamna bugetar. Asta inseamna ca poti da te adresezi in instanta si vei castiga. Bags ti avocat urgent.

 

 

Nu e vb de firma privata.

 

Asta e o atitudine prahmatica, de luptator invinhator.

 

Atitudinile care zic resemnare sunt atitudini de invins defetiste, depresive fataliste.

autosabotante

Chiar daca instanta nu stie it se va baga expert!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×