Sari la conținut
Forum Roportal
Randomness

O prietenie stransa mi-a distrus abilitatea de a intemeia prietenii noi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

                   In urma cu cateva luni am cunoscut un baiat extraordinar care ulterior mi-a devenit cel mai bun prieten. Deoarece nu eram interesati de o relatie nici unul dintre noi, am ramas la stadiul de cei mai buni prieteni, ne-am petrecut foarte mult timp impreuna (ore intregi zilnic), si eram practic ca frate si sora. Ne-am ajutat unul pe celalalt sa trecem prin perioade si situatii dificile si ne-am atasat emotional unul de celalalt - foarte tare. Insa in timp am inceput sa ne epuizam prietenia. La ce ma refer prin a "epuiza" o prietenie? Ne-am petrecut tot timpul exclusiv unul cu celalalt si la un moment dat ne-am pierdut interesul, si eu si el. Nu inteleg de ce s-a intamplat asta. Pur si simplu am vorbit pana in punctul in care am ramas fara subiecte de discutie si ne-am familiarizat mult prea tare unul cu celalalt. Am inceput sa vorbim tot mai putin si mai putin, si acele putine ocazii cu care mai vorbeam eram destul de plictisiti si seci unul cu celalalt. Am suferit si sufar inca extrem de mult din cauza asta...sufar pentru ca nu inteleg si nu mi se pare firesc ca o prietenie atat de puternica sa se stinga asa usor. Am amintiri foarte frumoase insa ma chinuie, pentru ca eu inca traiesc in trecut si tot ce fac zi de zi este sa compar cum era prietenia noastra in trecut si cum a ajuns acum, si asta ma omoara putin cate putin, treptat. Am incercat sa intemeiez prietenii cu persoane noi insa pur si simplu, chiar daca am intentia de a cunoaste oameni noi, creierul meu imi dicteaza ca nu sunt interesata de nimeni. Incep sa vorbesc cu cineva apoi ii abandonez dupa cateva zile. Ma simt blocata in trecut si simt ca pana nu imi repar prietenia cu cel mai bun prieten eu nu voi fi capabila sa intemeiez noi prietenii in viitor cu alte persoane. Ce as putea sa fac in situatia asta? Exista vreo rezolvare, e remediabila situatia frustranta in care ma aflu momentan?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai, nu mai deschisesei un topic despre asta?

Topicul respectiv era in legatura cu alta problema, da, era vorba despre aceeasi prietenie insa era alta situatie. Intre timp lucrurile s-au schimbat, si caut o modalitate sa imi revin.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am impresia ca voi ati ajuns la plictiseala in momentul in care v-ati cunoscut cu adevarat. Se intampla multora, dupa ce se risipeste vraja necunoscutului, nu mi ramane nimic.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

                  Ce as putea sa fac in situatia asta? Exista vreo rezolvare, e remediabila situatia frustranta in care ma aflu momentan?

Ati putea s-o luati de la inceput si sa adugati si sexul. Next level.

Si la un moment dat o sa se intample acelasi lucru.

Mai departe nu mai stiu, dar daca vei gasi o solutie, sa ne-o spui si noua.

Editat de adal*
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu a fost niciodată doar prietenie, cel puțin nu din partea lui.

A fost prea laș să îți spună ca vrea mai mult, speriat poate de un refuz.

Daca era doar prietenie aveați subiect mereu fara sa fie nimic forțat și erați prieteni și azi.

Tu ai impresia că prieteniile adevărate se strică din cauză ca sunt prea familiarizate persoanele una cu alta?

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa ma scuze domnisoara pt. tot ce o sa spun, dar pe mine nu ma impresioneaza deloc suferinta ei (chiar daca imi pare rau ca sufera, nu-mi face placere sa vad pe nimeni suferind), pt. ca seamana cu suferinta unui drogat aflat in sevraj care plange din cauza ca a devenit imun la drogul ce-i conferea placere. Probabil si prietenul se afla in aceeasi situatie. Prea usor oamenii catalogheaza drept prietenie ceea ce nu e decat un consum reciproc de senzatii si nu realizeaza ca tot ce-au facut ei pt. o persoana si persoana pt. ei este legat doar de procurarea lor. 

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dincolo era mai ieftin

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×