Sari la conținut
Forum Roportal
tania_s

Masti de par cu ulei de cocos... cine a folosit?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna fetelor. As dori sa stiu daca ati folosit ulei de cocos pentru par si daca da, ce efecte a avut. Am dat peste o reclama de la EDIT, as vrea sa mi-l iau si sa il incerc, dar oare este intr-adevar atat de bun pentru par? Parul meu este uscat, din cauza ca l-am vopsit in ultimul an. Desi am aplicat masti de par cu miere, galbenus de ou si ulei de ricin, tot nu e ok si nu imi place textura lui. Multumesc anticipat.  ;)  ;)  ;)

Editat de ♫ Blues ♬
Scos link reclama.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

uleiul de cocos nerafinat face minuni dar nu peste noapte. de doua ori pe saptamana se aplica pe parul uscat, il lasi intre 45 minute pana la cateva ore si apoi speli parul. intr-o luna vezi rezultate. 

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se foloseste si pe tot corpul uleiul de cocos, din cap pana-n picioare este acel lichid ... Chiar, eu inca nu i-am rupt sigilul ca mereu am parul facut pentru a merge undeva si nu ma manjesc cu ulei, dar cand vin caldurile mari si ne spalam mai des si pe par atunci n-o sa mai fac frizuri ci ma dau cu ulei.

Fii-mea se unge dupa fiecare dus pe tot corpul dar niciodata n-am intrebat ca ea vrea sa obtina vre-un rezultat sau numai s-o apere de una-alta.    De la chimicalele din laboratorul facultatii poate sau al orasului in general se fereste.

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×