Jump to content
Forum Roportal
tania_s

Masti de par cu ulei de cocos... cine a folosit?

Rate this topic

Recommended Posts

Buna fetelor. As dori sa stiu daca ati folosit ulei de cocos pentru par si daca da, ce efecte a avut. Am dat peste o reclama de la EDIT, as vrea sa mi-l iau si sa il incerc, dar oare este intr-adevar atat de bun pentru par? Parul meu este uscat, din cauza ca l-am vopsit in ultimul an. Desi am aplicat masti de par cu miere, galbenus de ou si ulei de ricin, tot nu e ok si nu imi place textura lui. Multumesc anticipat.  ;)  ;)  ;)

Edited by ♫ Blues ♬
Scos link reclama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

uleiul de cocos nerafinat face minuni dar nu peste noapte. de doua ori pe saptamana se aplica pe parul uscat, il lasi intre 45 minute pana la cateva ore si apoi speli parul. intr-o luna vezi rezultate. 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se foloseste si pe tot corpul uleiul de cocos, din cap pana-n picioare este acel lichid ... Chiar, eu inca nu i-am rupt sigilul ca mereu am parul facut pentru a merge undeva si nu ma manjesc cu ulei, dar cand vin caldurile mari si ne spalam mai des si pe par atunci n-o sa mai fac frizuri ci ma dau cu ulei.

Fii-mea se unge dupa fiecare dus pe tot corpul dar niciodata n-am intrebat ca ea vrea sa obtina vre-un rezultat sau numai s-o apere de una-alta.    De la chimicalele din laboratorul facultatii poate sau al orasului in general se fereste.

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×