Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Cornel Patrichi se lupta cu moartea!

Postări Recomandate

Diagnosticat cu o boala necrutatoare, Cornel Patrichi se lupta cu noi probleme de sanatate. In 2014, fostul jurat de la "Dansez pentru tine" a fost operat de cancer la plamani, iar acum lupta cu o anemie severa, care l-a tintuit la pat.

In loc sa petreaca de ziua lui, se roaga pentru sanatate. Sotia sa, Cornelia, a chemat preotul si spera intr-o minune.

Fostul actor, dansator si coregraf, care facea furori pe vremea lui Ceausescu, Cornel Patrichi (72 de ani) a fost diagnosticat cu cancer, dar a fentat moartea, scapand cu bine dupa o operatie la plamani in 2014.

 

Patrichi a jucat in zeci de spectacole

Acum, cel supranumit "regele dansului", trece printr-o noua drama: o anemie severa a pus stapanire pe corpul sau, care a inceput sa cedeze. Astfel ca, ieri, de 1 aprilie, in loc sa-si serbeze aniversarea, artistul s-a rugat pentru sanatatea sa.

 

A fost si partener de scena cu sotia lui, Cornelia

 

"Cornel nu se simte bine. Lucrurile s-au precipitat putin Are o anemie drastica, de o luna de zile merge la spital si face transfuzie de sange, iar azi (vineri, 1 aprilie a " n.r.), in loc sa bem sampanie, e un moment in care spunem rugaciuni. Am chemat preotul. Sper sa se intample o minune cu el. El se lupta, dar, probabil, organismul a inceput sa cedeze", ne-a marturisit cu ochii in lacrimi, Cornelia Patrichi. Fostul jurat la emisiunea PROTV "Dansez pentru tine" si-a descoperit cancerul dintr-o intamplare.

 

Becali a dus preoti acasa la Cornel Patrichi

 

"Daca nu aveam norocul sa se descopere la timp era grav! Practic, am fentat moartea! In urma cu patru ani, m-am dus sa fac un computer tomograf, iar doamna de acolo mi-a recomandat, si chiar a insistat, sa-mi scaneze tot corpul, nu doar partea de jos, pentru care ma dusesem eu. Tot atat ar fi costat, 150 de lei. Nu era vorba de bani, dar noroc ca am ascultat-o si asa mi-am descoperit problema de la plamani. Am fumat 50 de ani, de acolo mi se trage. M-am lasat de fumat acum 8 ani. Daca locuiam in strainatate, acolo as fi mers periodic la controale de rutina, pentru ca e normal. Noi aici, in Romania, nu am fost invatati sa gandim asa, sa mergem preventiv sa ne cautam", ne spunea Cornel Patrichi, in urma cu un an.

 

In tinerete, Cornel Patrichi a fost unul dintre cei mai mari dansatori ai Romaniei

In 2014, marele coregraf a suferit o interventie chirurgicala la plamani, la Spitalul Nasta din Capitala. "Le multumesc din inima medicilor, care m-au operat si m-au ingrijit. Ma simt ca nou-nascut. Sunt bine, sunt pe felie. Am invins boala asta pacatoasa", ne-a spus anul trecut, de ziua lui, Cornel Patrichi.

 

A fost 7 sezoane in juriu la Dansez pentru tine  

 

Cornel Patrichi a revenit in atentia publicului ca jurat la "Dansez pentru tine". In toamna lui 2012, dupa aproape 7 ani si 12 sezoane, Patrichi a fost eliminat din juriul de la PRO TV. A aflat prin telefon, ca nu mai face parte din juriul celui de-al 13 lea sezon al emisiunii. "Regretul meu a fost ca am fost dat afara de niste nulitati. Eu nu stiu deloc de ce am fost dat afara din acest juriu. Nu am aflat inca", declara Patrichi la Kanal D, iar pentru Click! a dezvaluit la acea vreme toate dedesubturile show-ului de dans: "Conducerea venea si ne spunea sa-i tinem pe unul si pe altul in concurs". Cornel Patrichi este casatorit cu Cornelia, alaturi de care au alcatuit cu cuplu pe scena si in viata. Au impreuna un fiu, Alexandru (38 ani), inginer IT in Italia.

 

Cornel Patrichi a fost spovedit si impartasit, vineri seara, de doi preoti

Daca locuiam in strainatate, acolo as fi mers periodic la controale de rutina, pentru ca e normal. Noi aici, in Romania, nu am fost invatati sa gandim asa, sa mergem preventiv sa ne cautam", ne spunea Cornel Patrichi, in urma cu un an.  

 

Preoții au zabovit doar cateva minute in casa artistului

 

Conștient ca starea lui de sanatate este din ce in ce mai șubreda, Cornel Patrichi a acceptat vineri (1 aprilie) ca bunul sau prieten, Gigi Becali, sa-l viziteze insoțit de doi preoți, care au sfințit, cu acest prilej, vila din Pipera a artistului. Preoții au facut și taina Sf. Maslu, o slujba pentru tamaduirea trupului și a sufletului creștinilor. In plus, celebrul coregraf și dansator a fost spovedit și impartașit. Gigi a cerut sa nu fie fotografiat și nici nu a dorit sa faca vreun comentariu.  

 

Editat de ♫ Blues ♬
link

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×