vali73 0 Report post Posted March 28, 2016 Buna ziua. Am ajutat la renovarea unei case care a apartinut unui medic neamt. Noul proprietar a aruncat tot ce se afla in casa la container spunand ca nu-i trebuie vechituri. Au fost aruncate mai multe tablouri.Am reusit sa iau trei tablouri. Tabloul 1era dosit oarecum si invelit intr-o panza.Este cam deteriorat.Tabloul 2 poarta semnatura J. Hoffmann iar tabloul 3 care imi place foarte mult poarta semnatura Paetz Kalich.Voi ce parere aveti despre aceste tablouri?:1a.jpg] Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14,694 Report post Posted March 28, 2016 https://www.google.com/search?q=J.+Hoffmann+painter&biw=1440&bih=837&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjp0sqIr-TLAhVRNpQKHeQ8BEoQsAQIGw https://www.google.com/search?q=elisabeth+paetz-kalich+artist&espv=2&biw=1440&bih=837&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj65f65r-TLAhVIp5QKHdB0BfYQsAQIIw Share this post Link to post Share on other sites
vali73 0 Report post Posted April 3, 2016 Multumesc de raspuns. Sunt curios daca recunoaste cineva semnatura la primul tablou.Si daca tot mi-ai raspuns as vrea si parerea ta despre calitatea picturilor, bineinteles sunt bine venite si parerile celorlalti membri.Mentionez ca nu ma pricep deloc la picturi cu toate ca imi plac foarte mult.Si chiar am achizitionat cateva,nu foarte scumpe,dar placute la privit Share this post Link to post Share on other sites
master.omega 325 Report post Posted April 3, 2016 Sunt cam chicioase. Poti sa le dai la consignatia,sau sa stai cu ele duminica dimineața in bazar Share this post Link to post Share on other sites
Ven 9,146 Report post Posted April 3, 2016 Ce le stii tu pe toate, master omega... @vali Sfatul meu e , daca iti plac, sa le pastrezi. Pe pereti. Greu se mai incanta ochiul in ziua de azi, si bucuria nu are pret. Share this post Link to post Share on other sites
vali73 0 Report post Posted April 3, 2016 Inca odata multumesc de raspunsuri.Nici nu se pune problema de vandut la bazar.Si, Lalea ai dreptate vor avea loc pe pereti.Mie imi plac,mi se par deosebite dar la cat ma pricep eu. Share this post Link to post Share on other sites
Stu' 12,879 Report post Posted April 4, 2016 De ce sa fie chicioase? Ca au culorile mai calde si mai apropiate de cele naturale decat cele care apar in pozele fotosopate si desenele digitale? Share this post Link to post Share on other sites
master.omega 325 Report post Posted April 4, 2016 Primul tablou e un monument de kitsch. Kitsch nu inseamna neaparat prost gust. Mai degraba lene de inspiratie SI proliferare a comunului. Cititi arts kitsch-ului. Editura meridiane Share this post Link to post Share on other sites
vali73 0 Report post Posted May 6, 2016 Buna seara ! M-am gandit sa le duc la o evaluare . Nu stiu unde sa le duc dar cand voi avea timp am sa o fac. Pentru mine.Si am sa va spun si voua. Cum v-am mai spus mie mi se par deosebite. Share this post Link to post Share on other sites