Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
alinela

institutul național al Magistraturii

Rate this topic

Recommended Posts

Buna tuturor sunt noua pe forum...și am o problema. În urma cu 2 ani am fost diagnosticată cu tulburări de comportament cu nuanțe schizofrenice și am luat tratament pt aceasta boala. Acuma în prezent mă simt bine și nu mai iau tratament. Întrebarea mea este dacă o pot da admitere la Institutul Național al Magistraturii? Va multumesc mult. Precizez ca în fisa medicala este o rubrica cu antecedente psihiatrice și mi.e frica sa nu mă afecteze. Aici v.am atașat baremul cu boli ce trag declararea candidatului ca fiind inapt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Comisia de examen stabilește criteriile. Tulburările schizo-afective sunt pe lista aia. Avizul ti-l da medicul care ți-a pus diagnosticul, dar asta nu îți garantează că te accepta la INM. Având în vedere că există risc să decompensezi oricând din nou, probabil nu vei trece.

p.s. dacă a fost cu internare...Nu.Din prima.

Edited by Amarena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tinand cont ca examinarea psihica se face DUPA ce sustii examenul si numai DACA il promovezi, probabil ca il poti sustine. Ulterior, posibil sa fii declarata inapta. Daca nu chiar sigur. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verificarea dosarului se face înainte de examen, interviul este ultima probă... M-aș mira să treacă de verificarea dosarului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×