Jump to content
Forum Roportal
dana ilinca

Oncolog

Rate this topic

Recommended Posts

Eu m-am operat de cancer acum 2,5 ani si am facut si chimioterapie la Spitalul CF2, ma simt foarte bine in urma controalelor trimestriale, au medici foarte buni, dar mai putin cunoscuti.


La Fundeni este Doctorul Dragoescu,

Edited by BigDefender
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu știu dacă mai este valabil..oncolog in ce domeniu? Părinții mei au avut parte de oncologi buni, foarte buni, la Fundeni, tata oncologie dermato, și mama la sân. Dacă știm domeniul poate putem da o recenzie corespunzătoare. Sănătate !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Românii nu vor mai muri pentru că nu știau că sunt bolnavi! Decizie de ultimă oră

*M-a bucurat dar m-a si intristat acest articol ca si sora mea era victima neglijentei, de a nu considera important o vizita la un doctor cand doare capul mai mult decat necesar.  O tableta nu este solutia cand nu trece nici cu 5 si se sta sub apa rece in dus si din astea.   Avea Asigurare dar dormea una buna si de multe ori trecea durerea, pana intr-o zi cand n-a mai avut timp sa scoata o vorba si dusa a fost.   Cand mi-a spus ca amortesc bratele, era cand am vorbit ultima oara cu ea, dar nu in acel moment avea amorteli, ca l-am intrebat si i-am povestit cat este de important sa stie un doctor de conditia asta, dar radea de mine ca mereu merg sa vad doctori cu toate alea ... Peste 8 ore a murit, un cheag de sange i-a spart artera, avea si Asigurare si a lasat PENSIA pentru altii ca si parintii ca toti s-au dus devreme.   

Cel putin detinatorii acestei asigurari vor avea de acum ocazia sa se controleze, ca se merita!!!   

Pentru a depista cancerilor sint esentiala aceste testuri,  cand doctorul diagnozeaza ca boala e in faza terminala, testarile nu mai au rost.

 

https://evz.ro/romanii-nu-vor-mai-muri-pentru-ca-nu-stiau-ca-sunt-bolnavi-decizie-de-ultima-ora.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×