Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Diete personalizate

 

V Diet din Timisoara specializata in nutritie executa diete personalizate, menite sa va imbunatateasca sanatatea. Aceste diete personalizate se pot face dupa dieta prescrisa de doctor/nutritionist personal sau dupa un plan alimentar, pus la dispozitiei la domiciliul dumneavoastra de catre noi. Consultatia este gratuita si se face cu programare la 0769687657.

 

dieta_timisoara_large.jpg

 

Pentru familia dumneavoastra recomandam un meniu vegetarian sau obisnuit, cu livrare la domiciliu de luni pana vineri. Comenziile se fac cu 24 de ore inainte de livrare.

 

Pentru detalii va stam la dispozitie la 0769687657 sau online http://www.vdiet.ro/dieta-ta-prescrisa-de-medicul-nutritionist/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dieta pentru nopți fierbinți. Aceste alimente nu trebuie să lipsească din meniul zilnic

Dieta pentru nopți fierbinți ... include în meniul zilnic fasole si linte  :eek: ... au uitat ceapa si usturoiul pentru placeri de neuitat!!! 

"Alimentele care te ajută să ai parte de partide de amor memorabile: - carne, pește, lapte și ouă, Stridiile conțin cea mai mare cantitate de Zinc,

Pentru o dietă bogată în zinc include în meniul zilnic fasole, linte, alune, semințe de dovleac, pâine integrală, soia sau germeni de grâu.

Alimentele bogate în magneziu vor oferi mai mult testosteron liber, adică activ.  Magneziu poate fi găsit în cacao, migdale, nuci, spanac, prune, banane și orice legumă cu frunze verzi.   Alimentația joacă un rol important în ceea pe privește apetitul sexual".   

* * * * *

*Mda, sfaturi pentru impotenti poate, dar tanarul sanatos n-are nevoie de fasole sa manance inainte sa de vada cu o tanara!!!  

Pe vremuri un dans, fusta mini, ceva alcool aveau efecte miraculoase sau nimic din astea ca habar n-aveam de jumatatea din alimentele enumerate dar functionam sanatos varstei.   Grija mare era sa nu ramanem gravide!!!   De cucerit barbati nu aveam probleme!!!

 

Nu aveam nevoie de Appetizers!!!   prezenta facea totul, "aspectul comercial" avea efect, etc., erau alte vremuri care nu vor reveni.

Evenimentul Zilei › Social

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×