Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Alegeri Prezidenţiale USA 2016

Rate this topic

Recommended Posts

Donald Trump va ramane pentru mine cel care merita sa fie Presedintele American pentru anii care vin si doar pentru el votez.

 

Pe langa toate uneltirile impotriva lui tot din Partidul Republican, un extrem de mare numar de simpatizanti are si intre democrati si va fi greu de invins de acei luzeri care platesc miliarde sa-si dea arama pe fatza. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Donald Trump va ramane pentru mine cel care merita sa fie Presedintele American pentru anii care vin si doar pentru el votez.

 

 

serios? 

uel,  n-o sa câstige - e mult prea isteric si cam împaiat -  dar e bine de stiut ce gusturi electorale ai. 

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca ala iese bezedinte, Olga vine inaboi la secuime, ca ala nu doreste imigrants.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ala nu cu imigranti ca mine are treaba!!!  bdw ... eu-s cetatean de peste 24 de ani si am intrat legal dupa o asteptare de peste 3 ani.

 

Ce bine-mi pare ca-mi plac inca foarte mult cartofii secuiesti si nu voi muri de foame nici acolo sus pe munte, dar tu va trebui sa-mi aduci blanurile tale demodate de pomana sa nu inghet  pe ghetari.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olga, eu recunosc ca sunt invidioasa pe tine ca traiesti in America, dar pe bune acuma,Trump e un fel de hero si America great again? Ce va zic aia la tembelizor?

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt sigura ca Trump se vede altfel la tembelizorul american decat se vede la internetul din Ro. Ca un popor atat de great nu poate opta pentru Trump-ul care spune ca face zid intre Mexic si SUA pe care sa-l plateasca tot mexicanii.

Asta fiind cea mai soft declaratie a lui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu stiu daca in Romania prindeti la TV canale americane si ce intelegeti din ceea ce se spune ca pana acestea nu sint sincronizate nu se poate vorbi despre multe.

 

La fel nu stiu daca sint traduse discutiile sau raman in original si se scrie translatarea aproximativa.   Cei care nu locuiesc aici, cunosc mai putin problemele locale despre care nici eu nu prea scriu sa nu par .. numiti voi ce ... sau altceva, dar exista un numar mare de chestiuni care necesita reparatie imediata.

 

La volumul de transactii financiare zilnice ar fi un mizilic, insa unii vor ca altii sa nu ajunga nici aproape de nivelul lor de viata.  Sint putini si batrini in majoritate acesti ultra bogati care inca vor mai mult pentru ei, nu conteaza cu ce pret.   Donald are curaj si experienta sa schimbe orinduirea in State, altii se lingusesc pe langa acesti bogatasi care le finanteaza interesele  personale practic prin acesti reprezentanti incapabili si necalificati Cruz, Rubio, etc.

 

De la Trump au invatat sa vorbeasca, sa inchege o fraza, il imita fara rusine si presupun ca ei sint cei mai puternici. 

 

Cum inteleg, s-ar crede ca mexicanii sint saraci si n-au bani de gard :haha: insa si acolo doar cateva familii conduc tara.   Mai multi bani americani trec acolo zilnic decat se cheltuie o luna pe armata si multe altele.   Am observat ca romanii sint impotriva lui din toata Europa, dar fiecare cu parerea personala, eu nu incerc sa schimb pe nimeni.   

 

Nici nu imaginati ce s-a intamplat cu sanatatea decand au introdus ObamaCare, nu cred ca 2% din pocaiti cu multi copiii sau alti romani au asigurare medicala ca nu castiga nici aproape de suma cat ar costa asigurarea pe langa care ar mai avea de plata 20% plus altele la doctori, plus de unde cheltuieli cu viata ... asta facut in numele lui Obama de acei baieti bravi care organizeaza disturbari si nu numai.

 

Mai tineti minte la ultima alegere cand Mitt Romney urla ca ei nu vor deloc asigurare medicala la cetateni si deloc concediu de nastere la femei ca ei ca familie sau partid nu sint bolnavi, si chiar mosul McCain urla ca el nu va naste!!!  precis n-ati urmarit aceste discursuri sau cel cu Clint Eastwood plantat de Romney ... cand a transmis un mesaj la Obama sa se faca singur din spate si traduc exact cuvintele marelui actor.   Detaliile astea nu se cunosc de multi si este usor de inclinat spre alti necalificati care ridica bani grei pentru a le sustine ideile invechite celori care le platesc.   Asa ceva inca nu s-a vazut decand e lumea de ceea ce sint capabili e sa organizeze contra lui Trump.    Cam la atit se limiteaza.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×