Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Corpul uman: - De ce murim?

Recommended Posts

Intrebarea care framanta de mii de ani omenirea, are in sfarsit O EXPLICATIE!    

 

 

De ce murim?! Trecand de explicatiile pe care le ofera religia sau filosofia, intrebarea de ce murim nu a reusit sa nasca prea multe raspunsuri care sa fie conforme cu logica noastra umana, cu ceea ce putem surprinde cu inteligenta cu care suntem inzestrati!  

Intrebarea de ce murim inca bulverseaza lumea, desi este una dintre dilemele care a framantat mereu generatii la rand! Oamenii de stiinta au incercat necontenit sa afle de ce murim, de ce organismul nostru imbatraneste si ajunge sa moara intr-un final!

Ce spun oamenii de stiinta! De ce murim?!

Organismele vii imbatrânesc si ajung sa isi consume existenta pentru ca natura nu le poate sustine la nesfarsit, spun oamenii de stiinta.

Una dintre explicatiile acestui fenomen, ar fi ca scopul nostru principal este de a procrea si de a produce viata, astfel ca toate organismele vii de pe Terra sunt programate sa creeze si sa traiasca pana in momentul in care genereaza urmasi. Sigur ca, oamenii, ca fiinte care sunt inzestrate cu inteligenta, aleg uneori sa nu procreeze. Dar cu toate acestea, organismul lor se deterioreaza!

Desi ne diferentiem de celelalte specii de animale sau plante, se pare ca si ele sunt supuse acelorasi cicluri, viata-moarte, pentru ca pana la urma ceasul biologic este cel care decide in cadrul evolutiei.

Celulele ajung sa nu mai evolueze la fel de rapid, inima care bate necontenit incepe sa oboseasca dupa miliarde de batai alerte, simturile incep sa scada, iar companionul nostru suprem, creierul, ajunge sa involueze in loc sa evolueze. Apoi, sistemul nostru osos incepe sa dea semne de oboseala si ajunge sa fie insuficient.

Murim pentru ca natura in care traim nu ne mai poate furniza suficiente resurse – cererea fiind din ce in ce mai multa pentru a ne sustine! Cel putin, asta este explicatia oamenilor de stiinta, care se chinuiesc de ani de zile sa explice aceasta dilema care framanta generatii peste generatii.

 

stirile.rol.ro

Edited by The Unknown

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vom muri de curand in numar mai mare pentru ca oamenii stiintei refuza sa mai trateze bolile psihice si neurologice, aruncandu-le pe seama altori conditii cum ar fi diabetul sau tiroida si alte conditii interne.   Ma uitmeste ce citesc ... Ce este noul DIABET de tip 3  :ohmy: ???  putem sa bem deja pentru sanataea noastra :drunk:

"Profesorii de la Universitatea de Medicină „Warren Alpet” susțin că au descoperit de ce apare boala Alzheimer și i-au dat o denumire nouă: Diabet de tip 3. Specialiștii au demonstrat pe șoareci de laborator că boala neurodegenerativă este provocată de intoleranța creierului la insulină."

http://www.doctorulzilei.ro/ce-este-noul-diabet-de-tip-3/

 

Edited by The Unknown
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×