Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Ai o pisica? Ai putea suferi de schizofrenie!

Postări Recomandate

La 22.02.2016 la 11:03, The Unknown a spus:

22_61776585_w700_h800_q90.jpg

 

Cresterea alaturi de o pisica domestica este unul dintre lucrurile pe care le au in comun oamenii care sufera de schizofrenie, conform unui studiu publicat in Cercetari pentru Schizofrenie, o publicatie de nisa dedicata acestei afectiuni.

 

Studiul realizat de profesorii E. Fuller Torrey si Wendy Simmons de la Institutul de Cercetare Medicala Stanley in colaborare cu Robert H. Yolken de la Laboratorul de Neurovirologie Stanley a inceput prin analizarea unui chestionar realizat in 1982 pe un esantion de 2.125 de familii inregistrate in Institutul National al Bolilor Mentale, conform caruia 50,6 procente dintre oamenii cu schizofrenie au avut pisici in copilarie.

 

Bun exemplu pentru corelatie nu implica cauzare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

story curios observat azi

Fiind foarte cald afara, 44*C, una din pisici, cea negra s-a cerut in casa.   Paste o verme a ajuns acasa si omu' si se forta sa-si dea jos slapii din picioare dar erau lipiti de talpi. 

In procesul de descaltare si- a pierdut echilibrul si a intrat cu capul in cabinete care erau la vreao 20 cm de el si apoi la dreapta in usa, si se vaita.     

Auzind asta, pisica a scos un vaitat parca vedea Ghost sau mai rau ... eu deja eram pe drum, treceam living-ul dar pisica era in usa sa-l las afara si a fugit "mancand pamant".

Eu am intins niste haine la uscat si a revenit pisica si miauna dar dragalas ca vrea in casa, dar inainte a mirosit poarta de langa usa si totul inclus usa foarte bine,

parca-l studia meticulos un Colombo dupa ceva urme.  S-a scuturat de groaza, s-a uitat inapoi, Stânga împrejur, si iar a plecat, dar mai incet.  

Nu voia sa aibe nimic cu locul acela, eu am avut din 4 masini haine de intins, eram mereu afara si ne priveam ca nu era departe, s-a ascuns in iarba inalta unde are cate-un

cuib fiecare sa se ascunda de soarele puternic.  Udam locul mereu sa fie placut sejurul, ca-si petrec timp destul acolo pisicii nostri.

Dupa o vreme cand deja adunam hainele uscate, s-a cerut iar in casa si doarme intr-un colt de atunci.

Ma intreb, ce a simtit pisica???   Ce o fi vazut ce noi nu vedem, simtim si auzim!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×