Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Un show de vis, performante superbe ca si interpretii ... Sam Hunt este unul din preferatii serii si iese din randul celori obisnuiti ca s-a prezentat in costum roz ... acum canta Adele... ce de noapte vibranta Lionel Richie a ridicat lumea in picioare ... il arata pe Sam si in audienta ... il intrece si pe Elton John la costumatie care va canta foarte mascat cu Lady Gaga, sosesc direct de la balul masacat, nici n-au avut timp sa-si schimbe hainele ...  Alice Cooper, The Eagels ne vor trece pe alte dimensiuni noaptea asta pe undele muzicii pana la ... David Bowie.

 

Sam Hunt Rocks a Pink Suit at Grammys 2016!

http://www.justjared.com/photo-gallery/3579270/sam-hunt-grammys-arrival-2016-01/

 

 


Ramane de "vazut" daca Sam Hunt si-a pus sosete sau nu in picioare pentru cea mai mare noapte al muzicii in limba engleza am impresia!!!

Oare cine l-a imbracat pe acest cow-boy urban in roz???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lady Gaga colaboreaza cu Intel pentru un moment unic la Premiile Grammy

 

 

Excentrica Lady Gaga este gata sa ofere inca o mostra a talentului și creativitații sale. Daca pana acum a uimit cu rochii din carne cruda, intrari spectaculoase la diferite evenimente sau pantofi cu platforme amețitoare, cantareața trece la un alt nivel in cariera.

 

 

Premiile Grammy din acest an reprezinta ocazia perfecta pentru ca Gaga sa arate lumii ca este mai mult decat o simpla cantareața sau actrița.  Artista a ales sa colaboreze cu gigantul Intel (cea mai mare companie de semiconductoare din lume și cea care a inventat seria de procesoare x86, procesoare gasite in multe calculatoare personale de tip PC n.r.) pentru realizarea unui moment fara precedent, bazat pe tehnologie pura.

 

"Imi doresc sa realizez ceva nou, ceva inimaginabil.  Sa ating lumea in moduri in care nu am putut sa o fac pana acum.  Totul incepe aici, pe cea mai mare scena muzicala.  Cu tehnologia Intel in mainile mele, totul se va schimba", spune artista de 29 de ani intr-un filmuleț care anunța noua și neașteptata colaborare.

 

Cea de-a 58-a ediție a Premiilor Grammy va avea loc pe 15 februarie, in Los Angeles, iar show-ul din acest an se anunța a fi unul de senzație.  In afara de Lady Gaga, alte nume mari care vor lua cu asalt scena sunt Adele, Taylor Swift, Demi Lovato, Ptbull sau Justin Bieber.

 

 

http://stirile.rol.ro/

 

 

A facut intr-adevar senzatie mare cu spectacolul oferit in mai bine de 6 minute, un tribut  in amintirea lui David Bowie!!!

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sint inca sub influenta muzicii si al efectelor speciale.   Ma bucur ca Meghan Trainor a fost premiat ca deja de ani de zile este nominata si se plimba fara tel intre muzicieni desi are voce frumoasa si sanatoasa.   O compar cu Adele, va creste in pantofii ei in orice caz daca i s-a dat ocazia aseara.  

Desi numai The Best New Artist premiu a luat, a meritat-o, melodiile ei de gospodina neglijata vor ramane in uitare vreau sa cred ca are nevoie de un tot nou repertoriu de alti compozitori s-o scoata la nivel de plutire intre restul celori mari ca nu sint multe femei pe scena desi se pare ca-i aglomeratie!!!

 

Cel mai tanar artist a fost un baietel de 12 ani, Joey Alexander, care a fost nominat in categoria Jazz parca si a cantat la pian foarte frumos.

 

Cei care l-au prezentat au rostit printre altele ..."Trebuie sa ne asiguram ca munca acestori tineri artisti talentati este evaluat la justa lor valoare, asadar industia muzicii nu numai ca va supravietui, dar se va dezvolta si intari pentru generatiile urmatoare"

 

“We have to ensure that the work of these gifted artists is truly valued so that our industry not only survives, but thrives for our next generation” 

 

Pomelnicul a fost mult mai lung decat lista castigatorilor si asta spune mult!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Taylor Swift i-a inchis gura lui Kanye West aseara, in fata tuturor celor prezenti la Grammy-uri

 

Disputa veche dintre Kanye West si Taylor Swift a explodat saptamana trecuta, cand artistul a pomenit-o iar pe cantareata pop, spunand ca inca are sanse sa se culce cu ea pentru ca el este cel care a facut-o faimoasa.

Taylor nu s-a lasat mai prejos de aceasta data, dar i-a inchis gura rapperului intr-un mod cat se poate de elegant si totodata foarte vizibil publicului larg. Blonda celebra pentru cantecele ei despre fostele iubiri a castigat un al doilea premiu Grammy aseara si a tinut sa-l mentioneze si pe Kanye in discursul ei de multumire.

 

Taylor a stralucit aseara la gala decernarii premiilor Grammy si i-a pus la punct pe cei care au vorbit urat despre ea, inclusiv pe sotul lui Kim Kardashian
“In calitate de prima femeie care a castigat pentru a doua oara titlul <<Albumul Anului>> la Premiile Grammy, vreau sa le spun ceva tuturor femeilor tinere de aici: vor aparea mereu oameni care vor incerca sa va minimalizeze succesul sau sa culeaga laude pentru implinirile si faima voastra.

 

Kanye a declarat saptamana trecuta ca el crede ca inca mai are sanse la o partida de amor cu Taylor Swift, pentru ca fara el ar fi ramas in anonimat.

Dar daca va concentrati pe cee ace faceti si nu ii lasati sa va traga inapoi, va veni si ziua aceea in care va veti uita in jur si veti sti sigur ca oamenii care va iubesc v-au urcat pe acest piedestal si acesta este cel mai frumos sentiment din lume”, a declarat vedeta.


stirile.rol.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Citesc in ziarele americane ca familiile muzicienilor Natalie Cole si David Bowie nu sint multumiti de tributul primit de organizatorii evenimentului, cica meritau mai mult.   Daca erau in vizita prima oara in America din Nepal ii intelegeam ca habar n-au ce inseamna Grammy, dar crescuti aici ar fi fost frumos sa stie ca se ofera un incentiv muzicienilor tineri, nu este parastaz aceasta festivitate anuala, unde doar pentru o persoana canta privighetorii.

 

In amintirea acestora au fost consacrate cele mai multe minute de scena si tot n-au fost multumiti neamurile, n-am cuvinte!!!

 

Ma intreb ce au facut britanicii pentru Bowie sau pentru cealalta pupaza drogata, nu s-au inghesuit sa-i aduca omagiu absolut nimeni.

 

Familia poate organiza oricand ce vrea cu invitatii sau la libera intrare sau muzicienii daca considera necesar!!! dar ca sa consideri putin ce ti s-a dat, este mare impertinenta!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut un alt show so-so last night la Grammy din 2017 care deloc nu semana cu cel de anul trecut.

 

Niste natarai si-au dat jos nardagii cand au fost chemati pe scena sa preia premiul ... scarbos.

 

Ca David Bowie a primit 3 premii nu ma mira, dar porcoaica Adele la fel a fost estimat de 3 ori, asta nu mi-a placut deloc ca a si injurat pe scena ca a gresit cantecul in amintirea lui George Michael si a inceput-o din nou dupa miile de scuze fara valoare, avea o voce ca un ferestrau neuleiat si a doua oara.   Nu inteleg de ce tot o premiaza ca si compozitorii sint americani si la una din multe Celine Dion i-a inmanat premiul si s-au pupat pe obraz traditional si pe urma pe gura gest pe care l-am gasit la fel scarboasa dar nimeni nu vorbea de incident.  

 

Fufa de Beyoce s-a imbrobodit ca musulmancele doar in auriu sa fie si mai iubita iar prezentatorul principal ne-a aratat ca lumea in sala, spectatorii stateau pe scaune pliabile ieftine la asemenea eveniment cu Carpet Rosu, si ce iar m-a scarbit a fost ca tot prezentatorul ne-a anuntat ca parintii sint in sala ca si aniversarea lor de casatorie este la aceasta data insa tatal era pe picioare cu o tanara, iar maica sa langa un tanar mai incolo si ei au gasit foarte comic si de ras.

 

Mi-au placut cei care au cantat pentru Bee-Gees din melodiile lor, ca si pentru Prince si mai multi dar erau prea multi rap-eri si acolo ma pierd.

 

Erau 2 afros, cantau foarte frumos dar n-am auzit de ei ... desi a fost in extra timp si acest show, n-am dansat ca altadata ca nu mi-a palcut multe scene, cam slab sa nu zic prost a fost organizat.  La una din premierile lui Adele, ea a dat trofeul managerului ca sa zica 2 vorbe dar ei au intors pagina si saracul om  a ramas cu vorbele-n gat ca era poftit jos de pe scena, lucru impardonabil in lumea buna, dar gasca de acolo era din altii adunati.   Doar common people!!!   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In acest an nu m-am mai uitat ca prea l-au politizat cu libertanismul lor, ba Hillary Clinton era pe scena si critica pe trump ca mananca la McDonald's si alte prostii, cu copiii adusi ilegal in State acum 30 de ani si democratii vor sa cheltuie bani pe ei ca viitori consumatori de narcotice.   Mi-e sila de asemenea premieri si doar la stiri am vazut cateva clipe de cantece de protest si bazaconii.   Oprah deja s-a retras din afacerea cu presedintia desi urla cu gura ei mare ca va castiga imediat ce va incepe campania.

Inteleg asalturile sexuale, dar deja este prea detot exprimat si pe cutia de cereale.  


Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

15 lucruri pe care nu le știai despre premiile Grammy

Premiile Grammy ajung în 2023 la cea de-a 65-a ediție și sunt printre cele mai urmărite la nivel mondial. Primele au fost acordate în anul 1959 și de atunci a devenit o tradiție așteptată cu sufletul la gură de milioane de oameni de pe întreaga planetă. De departe sunt premii mult râvnate și de cei nominalizați și bucuroșii câștigători.

UPDATE, 6 februarie, ora 11:50 – Recordul pentru cele mai multe trofee Grammy câștigate a fost doborât în 2023 de Beyonce. Arista a câștigat 32 de premii și l-a ajuns pe, poate cel mai necunoscut câștigător din istorie, Quincy Jones.

Lucruri puțin știute despre premiile Grammy

1. Primele premii Grammy au fost acordate în anul 1959 în orașul Beverly Hilton în data de 4 mai. Ceremonia are loc în fiecare an în luna și sunt considerate Oscarurile muzicii. Acestea sunt organizate de Academia Națională a Artelor și Științelor care nominalizează și alege câștigătorii.

2. Deși au fost lansate într-o perioadă în care televiziunea era încă un vis, iar internetul nu era nici în planurile omenirii, premiile Grammy au început să fie difuzate în direct la TV în anul 1971. De atunci acestea au fost preluate de aproape toate televiziunile la nivel mondial. Au ajuns să fie urmărite de sute de milioane de telespectatori.

3. Imediat ce internetul a apărut interesul pentru Grammy a crescut. Alte sute de milioane de oameni urmăresc cu sufletul la gură nominalizările și câștigătorii pe internet. Au ajuns în scurt timp de la lansarea Twitter să fie cel mai urmărit subiect pe rețeaua de socializare.

4. Nominalizăriile la Grammy sunt votate de peste 20.000 de membri ale Academei Naționale a Artelor și Științelor. Acestea sunt anunțate cu mare fast pe site-ul academiei, iar pe internet încep pronosticurile. Odată cu modernizarea internetului decernarea câștigătorilor poate fi urmărită și online. Iar pe Twitter au loc cele mai multe dezbateri pe tema lor.

5. Apetitul atât de mare al fanilor Grammy a făcut ca publicitatea ce este vândută în pauzele ceremoniei de premiere să fie extrem de scumpă. 30 de scunde de reclamă costa peste 1 milion de euro. Sunt al doilea eveniment cu cele mai scumpe spoturi publicitare, după Super Bowl, unde reclamele au ajuns să coste pentru 30 de secunde chiar și 5 milioane de dolari.

6. Trofeul primit de câștigătorii Grammy cântărește 2.5 kilograme. Acesta este realizat dintr-un material special despre care nimeni nu știe din ce aliaje este făcut. Se știe că este un metal care poartă numele de „gramminium” și doar doi maiștri din lume l-au făcut până acum. Un lucru amuzant despre trofelul Grammy este că acesta costă doar 15 dolari, conform yahoo finance.   

Un artist a fost nominalizat la Grammy de 79 de oriQuincy Jones deține recordul cu 79 de nominalizări la Grammy

Quincy Jones deține recordul cu 79 de nominalizări la Grammy. FOTO: quincyjones.com

7. Quincy Jones este artistul cu cele mai multe nominalizări la Grammy. De-a lungul carierei a adunat 79 de nominalizări. 

8. Un alt record, de data aceasta rușinos, este încasa de Snoop Dog care a primit  16 nominalizări și nu a reușit să câștige niciun trofeu.

9. Bob Dilan este artistul care a primit cele mai multe nominalizări în categorii diferite – 13 propuneri pentru marele premiu.

Un artist aproape necunscut deține recordul pentru cele mai multe premii câștigate

Sir Georg Solti este câștigătorul Grammy care deține recordul pentru cele mai multe trofee

Sir Georg Solti este câștigătorul Grammy care deține recordul pentru cele mai multe trofee

10.  Un artist pe care foarte puțină lume îl știe deține recordul pentru cele mai multe premii câștigate. Acesta este Sir Georg Solti care a plecat acasă cu 32 de trofee.

11. Artistul cu cele mai multe premii câștigate la Grammy este Kanny West. Acesta a câștigat 21 de premii Grammy mai mult ca The Beatles, James Taylor și Barbara Streisand la un loc.

12. Trei președinți americani au fost declarați câștigatori ai premiului Grammy. Aceștia sunt: Jimmy Carter, Bill Clinton și Barack Obama.

13. Cel mai în vârstă câștigător Grammy avea 79 de ani și cea mai tânără 14.

14. Michael Jackson și Santana dețin recordul Grammy pentru cele mai multe trofee câștigate într-o singură ediție.

15. Covorul roșu are o dimensiune de 500 de metri și este lat de 80. Recordul pentru cele mai multe persoane care l-au călcat este de 7000.  

https://newspass.ro/15-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-premiile-grammy-4501.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×