Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut.Am 28 de ani şi trec printr-o mare problema.M-am decis mai greu sa scriu aici deoarece nu am mai scris pe un forum pana acum.Acum ceva mai mult de 5 luni de zile am cunoscut o fata.M-am indragostit de ea repede,iar dupa 3 saptamani deja ne-am mutat impreuna.Eu locuiesc in Londra. Aici ne-am cunoscut. Toate bune şi frumoase,dar simțeam ca ea îmi ascunde ceva.Apoi am lasat gandul acesta crezând ca sunt eu paranoic. Ne-am facut planuri de casatorie, totul era perfect.Imi spunea ca ma iubeste,iar eu credeam,pentru ca la rândul meu o iubeam la nebunie.Am început sa ne certam cam des in ultimul timp. In fine.Am amenintat-o ca plec,iar ea m-a întors din drum.Am ramas şi relația începuse sa meargă perfect.Apoi mi s-a părut ca iar îmi ascunde ceva(simțeam asta) şi de la o cearta mai aprinsa mi-am facut bagajul şi am plecat. Nici macar nu aveam unde sa ma duc,dar am plecat.A doua zi am vrut sa ma întorc, dar nu m-a mai primit înapoi. A zis ca odata ce am plecat, plecat sunt.Am început sa ma rog de ea sa ii cer iertare, dar nimic.Ma simțeam vinovat ca am facut-o sa sufere.Mi-a zis chiar a doua zi ca si-a luat bilet spre Italia pentru un weekend. Am zis ok in gandul meu vrea sa se recreeze şi sa stea cu prietenii(a stat 9 ani în Italia). Ma simțeam atât de vinovat ca plecasem. Socul a venit acum o saptamana când era in Italia. Am aflat din nişte surse Cs ea s-a dus sa se intanleasca cu unul.Deci suspuciunile mele erau valide.Am primit nişte poze care mi-au confirmat.Am avut unul din cele mai mari socuri din viata mea. M-am umilit 2 saptamani pentru ce?Ea asta a asteptat.... Sa plec.In seara asta am aflat ca respectivul e o cunostinta veche de care ea era indragostita de la 17 ani(acum are 26).Mi-a spus sa o las in pace ca e fericita şi nu vrea sa îl pierda.Eu unul nu mai pot, nu îmi pot reveni deloc,nu pot dormi noaptea,nu mananc.....nu stiu ce sa fac ca sa trec peste. Sunt deja 3 saptamani şi inca nu îmi pot reveni. Am intrat in depresie.O iubesc atât de mult. Nu o pot urî nici când stiu ca a atins-o respectivul. Nu am trecut niciodata prin asta şi am avut multe relatii.Sfatuiti-ma cum sa fac.Imi pierd mintiile. multumesc frumos.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ceva tare n-ai baut tot acest timp??? un Gin sec sau altceva ... sau sa te uiti la filmul Patimile lui Hristos ca tot sintem in preajma de postul pastelui, eventual intr-un Pub sa intri acum de Lasatul Secului sa-ti gasesti consolare!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sincer cred ca mi-am nenorocit ficatul.I-am dat cu toate licorile tari.Faza e ca atunci imi aduc aminte şi mai rau şi ma afund mai tare in depresie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E clar ca ea nu te iubeste. asta nu ti-e suficient sa-ti revii? Sa te muti cu ea dupa trei saptamani a fost o mare prostie, de ce dracu' va grabiti asa, nu va inteleg.

 A facut ce-a vrut cu tine si tot tu te simti vinovat, ca un prost. Nu era pt tine, repeta-ti asta. Si iluzioneaza-te ca pe undeva exista aia care  te asteapta fix pe tine. S-ar putea sa functioneze. Si nu mai bea, ca nici o femeie nu merita sa te distrugi pentru ea. Mai ales una  care te-a inselat tot timpul practic si nici ea nu stie ce vrea de la viata. Gizas.

Nu te mai comporta ca o femeie  isterica si revino-ti,  viata ta atarna de o p..? Pe bune? Pai ce femeie ar vrea asa barbat, scuza-ma?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg ceea ce zici şi ai perfecta dreptate.Faza ceea mai tare este ca am stat pana acum cu foarte multe femei.Nu e vorba ca viata mea se atarna de o p...!Problema este ca in mintea mea stiu ca e ceva gresit, dar e un sentiment care nu ma lasa sa traiesc.Oricum sper sa îmi pot revenii şi sa fiu bărbatul puternic care eram acum 6 luni.Multumesc pentru critica.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Let it go, adica da-o dreaq. Nu o lua ca pe o critica, ci ca pe un sfat. Daca nu ii dai drumul, ce speri, sa se intoarca la tine? Si o sa fie totul ca in filme sau ce? Fii realist.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oricum sper sa îmi pot revenii şi sa fiu bărbatul puternic care eram acum 6 luni.

Vorbim peste 6 luni, pariez ca o sa te regasesti pana atunci, da-ti timp.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×