Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Cele mai bine platite joburi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Profesorii de matematică sau de științe pot preda în SUA. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească

 

 

Profesorii care vor dori să ia parte la program vor avea șansă să dobândească experiență culturală, profesională și personală în Statele Unite.

Dascălii care își doresc să predea în Statele Unite ale Americii au acum această ocazie. Ei pot lua parte la cel mai mare program de schimb profesional și cultural pentru profesori, „Participate”, care oferă în acest an locuri pentru profesorii de matematică și de științe.

Anul academic în SUA va începe în luna august 2018, iar profesorii vor fi selectați până în luna martie.  Programul "Participate" este o adevărată experiență pentru profesori, prin integrarea lor în comunitățile și școlile din care fac parte. Profesorii au șansă de a se integra în noi comunități și școli, unde se vor dezvoltă atât pe plan profesional cât și personal. În plus, elevii și profesorii din America vor avea lucruri noi de învățat de la profesorii vizitatori”, afirmă Jeff Seaby, Internațional Recruitment Manager, conform unui comunicat de presă.

Pentru a putea deveni profesor de matematică sau de științe în Statele Unite, candidații trebuie să aibă cel puțîn doi ani de experiență în predarea materiei la gimnaziu, să vorbească limba engleză fluent, să dețină permis de conducere de cel puțin un an și să fie dispuși să predea în cadrul Participate pentru cel puțin 2 ani. Pozițiile disponibile pentru care se pot înscrie sunt în școli gimnaziale din statele North Carolina, South Carolina și Virginia.

Programul oferă salariu complet, la nivelul salarizării din Statele Unite, iar profesorii recrutați beneficiază de asigurare de viață, evaluări și recomandări internaționale, bilet de avion pentru profesori și ajutor pentru obținerea vizei atât pentru profesor cât și pentru familia acestuia, dacă este cazul.

Profesorii de matematică și științe din România sunt invitați să se înscrie, accesând go.participate.com/românia-teacher, până la data de 28 februarie 2018.

***************************

Ce ocazie buna de a experimenta!!!   Altfel este necesar de a studia local peste 5 ani care costa enorm de mult si doar cetateni americani se angajeaza!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce salariu lunar ar câştiga TEO TRANDAFIR de la Kanal D!

 

Potrivit unor surse din piaţa media, Teo ar fi acceptat să revină pe micile ecrane pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună, scrie bugetul.ro. 

Teo Trandafir dezminte informaţia publicată ...

 

*****************

 

Nici eu nu cred ca asa de mult este platita, indiferent cu cine vorbeste in acel show!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salariu de 6.800 de euro pe lună. Cine sunt românii care vor primi acești bani – Capital

"Asistența non-stop trebuie plătit cu salariul minim, 24 de ore."   De menționat este faptul că sentința vine ca un șoc pentru domeniul asistenței în Germania. În același timp, Curtea Federală a Muncii a decis că asistenții de sănătate străini care muncesc în îngrijire de 24 de ore trebuie, de asemenea, să fie plătiți 24 de ore pe zi – în funcție de salariul minim.    Decizia Tribunalului vine după ce, până în prezent, persoanele care angajau o asistentă prin intermediul agențiilor străine, adesea trebuiau să plătească doar o parte din ore. În acest context, o bulgăroaică plătită 30 de ore pe săptămână a dat în judecată ministerul Sănătății și ministerul Muncii."

*Foarte multi din acei care au nevoie de asistenta de 24 de ore, din Germania, sint deja in Phoenix in renumitele Biznizuri de Babe!!!   Aici rudele platesc jumatate din cat ar costa acolo ingrijirea, insa cei care lucreaza in acel timp de 24 de ore sint ilegali, platiti de multe ori cu 1 dolar pe ora ca se calculeaza si locuinta desi stau la gramada intr-o camaruta care este defapt dulap de haine numit "walk-in-closet" si amaratele dorm pe scaunele extensibile de langa piscina/chezlong.  Leafa li se da cand merg inapoi, si pe aeroport ce li se da e al lor numai ca si biletele de avion si totul e scazut din acel dolar/ora.   Mai veneau la comunitatea maghiara pe vremuri si din acesti sclavi si povesteau sa mai scape de de energie negativa,  credeau ca toti avem aceas soarta, una m-a intrebat in casa cui lucrez dar nu m-a crezut ce i-am spus.   L-am intrebat la ce adresa sta ea unde lucreaza si nu stia sa-mi spuna, a inceput sa planga ca-i fac nu stiu ce, doar l-am indreptat ce poate si pe ce ton sa intrebe un necunoscut cand dupa 7 ani era intr-un balon de aer, habar n-avea de absolut nimic decat de numele suburbiei/localitatii.  Pocaitii din toate sectele sint stapanii pe aceasta afacere, ei sint stapanii de sclavi despre care inca nu se vorbeste la TV.   Doar ca au dat ceva spatiu negrilor, restul ia o pauza pe moment pe chezlong-ul de mai jos.*  

 Image result for chez long

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O nouă meserie pentru femei în România.  Se câștigă 2.000 de euro pe lună!!!

*Meserie noua NU este!!!   Cand se facea Colectivizarea Agriculturii din Romania, se mai calificau si femei ca tractoriste ca nu erau destui interesati in munca campului dupa ce le-au fost confiscate ogoarele.   Din zonele mai sarace al romaniei erau alese, s-au scris si cantece despre astea din categoria muzica patriotica si ce se mai cantau la TV si difuzor ca nu toti aveau aparat de radio, iar dupa vreo 65 de ani, iar a fost reinventata meseria ca si noua conceptie!!!  

Hai Marie-Marioara!!! 

https://evz.ro/meseria-pe-care-femeile-se-bat-castigurile-ajung-la-2-000-de-euro-pe-luna.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Jobul de farmacistă este unul dintre cele mai apreciate și căutate joburi din ultimii ani.

"Dacă o farmacistă la început de drum are un salariu de bază între 2.500 și 3.000 de lei, o famacistă șefă cu o experiență de muncă de 10 ani, încasează lunar un salariu de 3.800 de lei, la care se adaugă tichete de masă, în valoare de 300 de lei și comision lunar de aproximativ 500 de lei/lună."

Intrebarea mea este, asta este plata da un Farmacist cu Doctorat sau doar o facultate de 4 ani sau este Tehnician de farmacie???  

Banii oferiti nu este al unui specialist calificat, si suma asta nu ofera un trai in EU de unde eu apreciez lucrurile.  Preturile din WEST nu se pot achita din asta?  Nu este un salariu competitor cu un farmacist din Germania!!! ca de America ... sa nu mai pomenim.  Sau este plata pe o zi dar s-a gresit la tiparit ca n-a fost editat textul??? 

Cred ca vor sa afle cat castiga aici o farmacista cu 10 ani vechime: - suma oferit in text, dublu cel putin pe zi dupa taxele oprite plus foarte multe beneficii.   In State doar cu PhD se poate lucra ca Farmacist, cei care erau dinainte pe functie au fost pusi in pensie. 

Altfel nu trebuia sa apara umilienta asta pentru persoane educate.   Dupa 10 ani de munca sa aibe doar 800 de dolari, inainte sau dupa taxele aplicabile  :surrender:  

In Las Vegas, o kurva care se respecta face $10.000,00/zi sau noapte ... o incepatoare. 

Un sofer de TIR de la "Coast-to-Coast" castiga suma asta de 5 ori/zi cel putin, tot la inceputul carierei, care are camionul cumparat de el, se numeste Owner-Operator.   Atasez si un site care angajeaza soferul calificat pentru sumele respective, daca vreti sa ma intrebati ceva cu placere va raspund.   

O clarificare vreau sa fac in caz ca nu este sigur partea cu plata.   Fiecare sofer isi negociaza talentele, si le poate documenta de ce vrea mai mult, si-l va primi!!!  

In State un numar zecimal se scrie invers precum in Europa,  se foloseste decimal punt in loc de virgula, suma de $275,450.75 devine doua sute sapte zeci si cinci de mii patrusute cinci zeci de dolari si saptezeci si cinci de centi.   Se retine mai usor: - dupa punct, urmeaza maruntis!!!

- Team truck driver = sint doi soferi, unu conduce si celalalt doarme ca masina nu sta deloc sa ajunga marfa mai repede la destinatar!!!  

https://www.cancan.ro/ce-salariu-are-o-farmacista-de-la-dr-max-de-necrezut-cat-castiga-cele-de-la-belladonna-20750099?utm_source=Gandul+Articol&utm_medium=website&utm_campaign

https://schneiderowneroperators.com/lease-opportunities?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=leases&src=DS-12400&msclkid=fd832670ec881a657bab45cc98d7db0f

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cristiano Ronaldo va câștiga 400 de milioane de euro în Arabia Saudită. Ce i-au cerut oficialii lui Al-Nassr

"Lusitanul va încasa peste 400 de milioane de euro în Arabia Saudită. Atacantul a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate, iar salariul său este de 200 de milioane anual. Totuși, o sursă apropiată de clubul de fotbal a spus că Ronaldo ar urma să primească încă 200 de milioane de euro dacă va promova viitoarea candidatură a Arabiei Saudite, Greciei și Egiptului pentru a organiza Campoinatul Mondial din 2030."

*Se merita sa fi fotbalist, ai sanse de castigat sume intr-adevar de ne mai intalnite!!!*  Nu se cere educatie, asta-i cel mai important, in minge tot sa dai ... tare de tot :lol2:

https://evz.ro/cristiano-ronaldo-va-castiga-400-de-milioane-de-euro-in-arabia-saudita-ce-i-au-cerut-oficialii-lui-al-nassr.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Angela Similea, declarație despre fiul său! Pe ce salariu muncește Sorin Hilgen

Angela Similea, declarație despre fiul său!   Pe ce salariu muncește Sorin Hilgen???

Cea mai josnica actiune poate sa fie, ca o mana sa-si vanda fiul pentru celebritate ca NIMENI nu mai da un Faque pe ea. 

Stie fiul cu ce declaratii se ocupa maica-sa???   Pariez ca nu.  Dar avea o idee buna sa nu-i spuna adevarul.   Asta nu este frumos ce a declarat.   

Avea mancarimi undeva sau de ce-i lipsea sa dea public asemenea informatie, pe care trebuia s-o pastreze in secret.   Ea care a locuit si in Canada, trebuia sa stie cat se castiga in State poate nu exact dar aproximativ.   In ziare la anunturi de job-uri sint si salariile cu care incepe un angajat.   A uitat sa ne dea si cea mai de cheie informatie ca pentru ca perioada de timp muncit primeste fiul aceasta suma de bani???  daca tot dadea din gura aiurea.   Pe o luna nu primea ca nu este destul de calificat sa fie platit atat, iar pe an, suma este extrem de mica pentru 8 ore de munca cu Bachelor's Degree chiar daca este Net Amount considerat adica dupa taxe, however, in State se foloseste suma inainte de taxare!!! 

Ca sa-ti iasa pe gura suma asta la o lauda gratuita, in Romania, suna enorm de mult, in State una cu Liceu castiga atat la inceput!!!    Face de ras si copilul, care bine a facut ca nu i-a zis suma exacta sa nu faca datorii pe banii lui mamica celebra fara caracter si fara bani, sint sigura.    Dac'ar sti cat costa chiria in acel Stat New York iar bancile nu fac favoruri ci angajeaza mereu cea mai ieftina forta de munca!!!    Ma enerveaza deja prostia celebritaii sale, si-a f**ut norocul complet!!!

https://redactia.ro/angela-similea-declaratie-despre-fiul-sau-pe-ce-salariu-munceste-sorin-hilgen-2927?utm_source=evz.ro&utm_medium=Referral&utm_campaign=

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Simona Halep, așteptată la catedră de Universitatea Ovidius din Constanța

"Simona Halep este cadru didactic asociat al Universității Ovidius, după ce a primit titlul de ambasador al instituției de învățământ. ProSport informează că jucătoarea a fost invitată să revină în cadrul Universității, după finalul carierei."

 

*Oh, girl!!!   Ca si aia care e la pensie si habar n-are de la gradinita ce a facut dar a lucrat ca doctorita la SOCOLA parca. 

Calificare si specializare "a la" anamariaprodan in Dubai sau Las Vegas???   Credeam in cazul Simonei exista si decenta dar numai banii primeaza.   Sa nu se darame catedra si catedrala de atata cunostinta!!!  Era mai bine daca era anuntat ca va urma studii acolo dar va si lucra precum in Amerika, atunci era aplaudata.* 

https://www.playsport.ro/ce-job-a-primit-simona-halep-in-tot-scandalul-dopajului-aici-e-asteptata-cu-bratele-deschise-245007

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O companie va angaja 100.000 de lucrători sezonieri pentru perioada sărbătorilor ... (credeam ca e vorba de o firma din Romania).

Angajatorii americani au adăugat 187.000 de locuri de muncă în luna august, UPS si alte firme care livreaza la domiciliu mereu angajeaza studenti ca si

noaptea se poate lasa pachetele in usa clientilor.    Acest lucru se compară cu cei 21 de dolari pe oră de anul trecut pentru șoferi și 15,50 de dolari pentru

cei care manipulează colete in marile depozite care deja sint incarcate.   Cu decade in urma erau mari constructii in Desert si nu stiam ce va fi acolo,

departe de civilizatie.  De atunci e parte din oras, cu zeci de etaje subterane care se incarca cu marfuri nonstop!!!   

Ne-au anuntat ca sintem pregatiti de cutremure cu bilioane de tone de apa in sticle de diferite marimi ca si restul alimentelor pentru zeci de ani.

Nu stiu daca au socotit atunci si pe vreo 4 milioane de democRATS din California care s-au mutat aici sa voteze, au primit cate o casa noua cu etaj, masina 

si munca buna plus alte beneficii. Daca iar va fi lovit California de un mare cutremur, multi vor muri, si multi mereu se duc de unde sint original din State.  

https://evz.ro/o-companie-angaja-100-000-de-lucratori.html

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×