Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Job in casa s-a paltit cu meleoane de Euroi ...

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

A ingrijit o italianca si s-a trezit putred de BOGAT! Ce suma fabuloasa a primit acest ROMAN

 

putretdebogat_w700_h800_q90.jpg

 

Barbatul in varsta de 47 de ani care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu a primit o mostenire fabuloasa dupa ce femeia s-a stins din viata.

 

Conform, ro.blastingnews.com, sase milioane de euro, atat va mosteni George Dobre, dupa ce Testamentul femeii, atacat in instanta de rudele ei (o verisoara si o matusa) a ramas valabil in fata judecatorilor din Venetia, romanul devenind singurul mostenitor al averii.

 

Doi ani a durat procesul in urma caruia magistratii au decis ca Dobre, fost ingrijitor personal al Paulei Fagarazzi, a devenit, intre timp, apropiat al acesteia. Presa italiana vorbeste chiar de o posibila legatura amoroasa intre cei doi, asa cum sustin jurnalistii de la nuovavenezia.gelocal.it

 

Sase milioane de euro. Atat va mosteni George Dobre, un roman de 47 de ani, care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu.

 
Judecatoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, in numele legii, fara drept de recurs, ca toate bunurile si averea defunctei Paula Fagarazzi sa treaca in numele romanului George Dobe, cel care si-a petrecut ultimii 15 ani alaturi de femeie.


stirile.rol.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×