Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Job in casa s-a paltit cu meleoane de Euroi ...

Rate this topic

Recommended Posts

A ingrijit o italianca si s-a trezit putred de BOGAT! Ce suma fabuloasa a primit acest ROMAN

 

putretdebogat_w700_h800_q90.jpg

 

Barbatul in varsta de 47 de ani care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu a primit o mostenire fabuloasa dupa ce femeia s-a stins din viata.

 

Conform, ro.blastingnews.com, sase milioane de euro, atat va mosteni George Dobre, dupa ce Testamentul femeii, atacat in instanta de rudele ei (o verisoara si o matusa) a ramas valabil in fata judecatorilor din Venetia, romanul devenind singurul mostenitor al averii.

 

Doi ani a durat procesul in urma caruia magistratii au decis ca Dobre, fost ingrijitor personal al Paulei Fagarazzi, a devenit, intre timp, apropiat al acesteia. Presa italiana vorbeste chiar de o posibila legatura amoroasa intre cei doi, asa cum sustin jurnalistii de la nuovavenezia.gelocal.it

 

Sase milioane de euro. Atat va mosteni George Dobre, un roman de 47 de ani, care a avut in grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu.

 
Judecatoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, in numele legii, fara drept de recurs, ca toate bunurile si averea defunctei Paula Fagarazzi sa treaca in numele romanului George Dobe, cel care si-a petrecut ultimii 15 ani alaturi de femeie.


stirile.rol.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×