Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Bronde este nuanţa de păr a anului 2016

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

bronde.jpg


După balayage şi ombre, în 2016 este rândul Bronde-ului să devină tendinţa anului în materie de tehnica culorii. Este o nuanţă fresh, jucăuşă, naturală şi uşor de purtat şi întreţinut. Când ne referim la Bronde ne gândim la o combinaţie de tonuri de maro şi blond, cu ajutorul cărora obţinem o nuanţă a părului cu aspect deschis în mod natural, atins parcă de razele soarelui.


Pentru sezonul de primăvară-vară, Londa Professional propune tehnici noi, personalizate şi adaptate părului, indiferent de textură, lungime, tunsoare şi culoare.


Bronde - Stratum înseamnă rădăcini mai închise şi vârfuri deschise în culoarea mierii. Este un look perfect pentru părul scurt, foarte jucăuş. Vei putea să experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual şi să araţi fabulos de fiecare dată.


Bronde - Masquerade pune onduleurile într-o lumină nouă. Nuanţele de mahon-cedru oferă bogăţie şi adâncime părului. Accentele sunt cele care vor evidenţia forma părului şi frumuseţea lui naturală.


Bronde - Shimmer propune o succesiune de suviţe în nuanţe deschise, luminoase, alternate cu şuviţe vopsite în culori mai închise. Auriul şi argintiul se combină perfect în cadrul acestui look.


Bronde - Edge face tonurile închise mai calde, combinându-le cu nuanţe de maro bogate şi profunde care dau părului forma şi o culoare cu aspect natural.


Corina Macrea, membru în echipa Londa Professional România, recomandă Bronde-ul deoarece „are acel efect de făcut de mâna liberă care creează iluzia că fiecare şuviţă a fost realizată în mod natural de razele soarelui”.


 


one.ro


  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stil de coafura care avantajeaza femeile mature, atit culoare cat si stilul aranjat si lungimea parului.

 

Acest stil este preferat de tineret

b47c1e8164d73d5fb30c42f7c7789bba.jpg

 

merg pe tunsoarea asta deja de 5 ani... e comoda si destul de usor de aranjat. 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×