Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Ejacularea feminina, mit sau realitate?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ai auzit de 3jacularea feminina si nu stii daca este reala sau nu? In nenumarate filme pentru adulti ai vazut femei care 3jaculeaza, dar ti-a trecut prin cap ca poate fi o nascocire regizorala.   

 

Pana in anul 1981, unuii medici sustineau ca nu exista 3jaculare feminina si ca femeile care au experimentat ceva asemanator sufera de incontinenta urinara. Apoi, au fost publicate in "Journal of S3x Research" trei articole in care se vorbeste de acest fenomen.

Pare ceva ciudat, multi cred ca numai barbatii 3jaculeaza, insa iata ca si femeie pot!

Punctul G este principalul responsabil pentru 3jacularea feminina, la care se adauga si "prostata femeilor" sau glandele Skene (parauretale), care se afla in jurul uretrei.

In cazul femeii, lichidul se elimina prin uretra, insa nu este urina si este transparent sau laptos, inodor si nu pateaza.

Orgasmul unei femei poate fi total separat de 3jaculare, nefiind necesara sa se produca simultan.

Pentru a ajunge la acel punct, partenera trebuie sa primeasca mai multa atentie. Prin s3x oral se poate ajunge rapid la ejaculare feminina, dar si prin stimularea punctului G.

Nu toate femeile pot 3jacula cu usurinta. Totul tine de anatomia fiecareia, de relaxare si de cat de excitata este.

3jacularea feminina da, la inceput, senzatia de urinare, iar in acel moment partenera trebuie sa se relaxeze si sa dea frau liber senzatiilor.

Aproximativ 60% dintre femei au 3jaculat un fluid albicios in timpul org@smului, 6% ejaculeaza puternic la fiecare orgasm, iar 13% 3jaculeaza ocazional foarte puternic.

Gustul lichidului ejaculat poate varia de la amar la dulce, in functie de dieta si consumul de apa, dar si de anumiti factori biologici sau de mediu.

Cantitatea variaza de la femeie la femeie si poate fi de la cativa mililitri la cateva cesti.

 

stirile.rol.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu din punct de vedere sexual am postat articolul, doar sa observam "adevarurile" medicilor si specialistilor care inca habar n-au despre cum functioneaza o femeie, dupa atitea ani de la inventarea apei calde ca sa nu merg prea mult inapoi in istoria antica al omenirii, sa ma trezesc pe o pagina de biblie cu Cea mai Virgina Marie ca sursa de informatie.  

 

Ultima fraza ma deranjeaza chiar cu enuntarea cantitatii de what ever intre mililitri si cateva cesti .... este ridicol sa presupuna savantii intre acesti parametri material eliminat, vreau sa cred ca au vazut deja cum arata o femeie si cam unde ar tine rezerve de cateva cesti.   Sau erau preocupati cu gustul lichidului si restul n-a mai contat ce au scris, dar ma surprinde curajul cu care se lasa in lume un articol in numele unori cercetatori ca nu cautatorii punctului G au ajuns la concluzia asta.    

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×