Jump to content
Forum Roportal
alex_77

Cum va fi bacalaureatul in 2018?

Recommended Posts

Ministerul Educatiei a propus schimbari dar noi inca nu stim care sunt acele schimbari.Se va schimba programa de bac in 2018?Cum veti vedea anul 2018?

"Noi trebuie sa asiguram predictibilitate. Prin urmare, daca luam in discutie schimbari pentru bacalaureat, ele trebuie sa fie pentru 2017-2018, nu putem sa vorbim de schimbari acum", a precizat Pricopie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bacalaureat 2022

Peste 40.000 de elevi nu s-au înscris la examen.   Situația e mai gravă de la an la an!!!   Raportat la numărul total al elevilor din clasa a XII-a din liceele din România, 26% dintre adolescenți nu s-au înscris la examenul de Bacalaureat, desi se presupune, dar nu Covid ar fi motivul real, ci cheltuielile cu inscriere si pe urma nici asa nu se gaseste de lucru si au de mers undeva inafara tarii de mers sa lucreze ceva sa se intretina macar.   Asa a fost mereu, chiar daca mai multi s-au inscris, un mare numar n-au trecut examenele nici a 5-a oara.   E mult teatru langa acest examen, toti profesorii vor sa se imbogateasca cu ocazia asta, macar de o vacanta de o luna la mare cu familia, fara a cheltui din buzunarul personal 1 ban.  

https://evz.ro/bacalaureat-2022-peste-40-000-de-elevi-nu-s-au-inscris-la-examen-situatia-e-mai-grava-de-la-an-la-an.html   

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Fiica lui Brigitte Pastramă a obținut o notă bună la Evaluarea Națională în acest an, însă nu a intrat la liceul dorit.  Sara va merge la un liceu privat, iar mama ei este foarte strictă cu ea.   Într-un interviu, chiar la ziua ei de naștere, Sara a mărturisit că nu a intrat la liceul pe care și l-a dorit. Brigitte va plăti pentru fiica ei un liceu privat.   „Nu, nu am intrat (n.r. – la liceul unde își dorea). Am luat o notă destul de bună și am intrat la un liceu foarte prost. Am intrat la un liceu cu 3 note mai mici decât nota pe care am luat-o eu. Acum o să mă duc la un liceu privat pentru că nu sunt deloc fericită cu liceul la care am intrat. M-am dus zilele acestea de la școala unde am fost și acum trebuie doar să mă duc la școală și să plătească mama suma. Așa mă transfer, mă înscrie', a declarat Sara pentru ego.ro."

*Daca era cu Ilie Nastase, intra si la Liceul de Popi, asa,  cu altcineva la brat si buze super umflate, nu toata lumea o vrea in anturaj nici temporar!!! 

https://www.avantaje.ro/articol/fiica-lui-brigitte-pastrama-nu-a-intrat-la-liceul-dorit-ce-interdictii-are-sara-din-partea-mamei-sale

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×