Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

VIITORUL fast-food-ului: Cum arată primul restaurant McDonald's Next

Rate this topic

Recommended Posts

Compania McDonald's a deschis primul restaurant McDonald's Next, o versiune complet nouă şi modernizată a celebrelor localuri ale celui mai mare lanţ de restaurante din lume, informează CNN.

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de prezenţă pe piaţa din Hong Kong, McDonald's a decis să deschidă în acest oraş un nou restaurant, denumit McDonald's Next, care este complet diferit de restaurantele lanţului de fast-food.

GALERIE FOTO

mediafax.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Taco Bell intra pe piata din Romania 

 

Cu specialitati mexicane americanizate destul de ieftine in State, ofera solutie de a se hrani cu ceva mancare calda la milioane de oameni in timpul muncii ca sint aproape de firme in zonele industriale sau chiar in cladirea multori intreprinderi.   Ofera multe sortimente si curiozitati dar fara alcool sau tigari in State, acolo totul se schimba.   Mai este si acomodarea la gusturi si aromele mexicane plus ardeiurile iuti ca focul. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe langa ca in toate felurile este criticat acest lant de Fast Food, in cel de langa mine este o lunga coada mereu, atit cu masinile pentru comenzi comfortabile cat si in sala ca usa este deschisa sa cuprinda pe cei care stau la rand cu copii sa manance acolo.   Mai vad si clienti invarsta bine imbracati, pentru care cina este hamburgerul traditional cu care au crescut, si mai iau si o punga de mancare acasa.   Este in parcare comuna cu magazinul Bio unde fac cumparaturi si traficul este foarte ingreunat din cauza restaurantelor ca mai este si Japonez si Italian, plus pizzeria, Subway, etc.  Lumea se mira ce se vinde in magazinul "Sprouts" cand mancarea se cheama altfel???   

Una era sa lesine cand m-a vazut ca am cumparat 2 conserve uriase cu suc de rosii, nici nu putea imagina cat de multa Vodka beau???  ca ea nu stie alta folosinta la sucurilor in general.

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://evz.ro/ue-pe-urmele-lui-iulian-mincu-si-ceausescu-ce-lucruri-scarboase-vom-fi-pusi-sa-mancam

Ia cititi aici ce prepara EU pentru common people, hamburgeri din insecte ... am o banuiala ca partenerul de business :chef:va fi China nu USA, ei deja ingrasa insectele sa scoata banii cat au pierdut cu virusul si altele.   Cred ca mai este timp de oprit si nebuneala de a fi parte din Europa Unita sau stiu eu.     

În loc de carne, burgerul va conține o chiftea din legume sau pe bază de insecte ... 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mihaela Bilic: putem slăbi cu fast-food! Care este secretul? (doctorulzilei.ro)

*De la celelalte mancaruri automatic se slabeste???   Nimic nu ingrasa daca se mananca moderat, dar in ultimii 60 de ani s-a pus pe mancat nu gluma si in Romania!!!  Nu se poate manca doar salate sau supe, duce la boli grave daca nu primeste corpul destula mancare.*   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Studiu. Un hotdog îți poate scurta viața cu 36 de minute. Ce se întâmplă, însă, când mănânci fructe (doctorulzilei.ro)

"Unul dintre alimentele supuse cercetării au fost un hotdog din carne de vită. La o cantitate de 61 de grame de carne de vită procesată se pot pierde 27 de minute de viaţă sănătoasă, dar adăugând și alte ingredient precum sodiul şi acizii graşi trans, se ajunge la pierderea a 36 de minute."

Eu voi trai 1000 de ani ca nu mananc asa ceva :pardon: Cand au aparut in Bucuresti prima oara, daca stie cineva cand, am cumparat dar m-am imbolnavit ca nu aveau frigidere parca, era nou si urgent deschis magazinul, aproape de Ambasada Americana si Hotel Internontinental, credeau ca se va vinde urgent totul.  Pe Republicii era pe un colt pe dreapta cum mergeam spre Magheru, foarte bolnava am fost dar degeaba am reclamat.  De atunci doar de la macelar maghiar sau german am mai cumparat Crenvursti pentru Anul Nou, dar de foarte multa vreme si traditia asta am inlocuit cu Salmon afumat.   Pentru omul de rand era fost scump.  

Sint incantata ca se poate manca friptura de vita/steak si vom trai ... for ever!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×