Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

VIITORUL fast-food-ului: Cum arată primul restaurant McDonald's Next

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Compania McDonald's a deschis primul restaurant McDonald's Next, o versiune complet nouă şi modernizată a celebrelor localuri ale celui mai mare lanţ de restaurante din lume, informează CNN.

Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de prezenţă pe piaţa din Hong Kong, McDonald's a decis să deschidă în acest oraş un nou restaurant, denumit McDonald's Next, care este complet diferit de restaurantele lanţului de fast-food.

GALERIE FOTO

mediafax.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Taco Bell intra pe piata din Romania 

 

Cu specialitati mexicane americanizate destul de ieftine in State, ofera solutie de a se hrani cu ceva mancare calda la milioane de oameni in timpul muncii ca sint aproape de firme in zonele industriale sau chiar in cladirea multori intreprinderi.   Ofera multe sortimente si curiozitati dar fara alcool sau tigari in State, acolo totul se schimba.   Mai este si acomodarea la gusturi si aromele mexicane plus ardeiurile iuti ca focul. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe langa ca in toate felurile este criticat acest lant de Fast Food, in cel de langa mine este o lunga coada mereu, atit cu masinile pentru comenzi comfortabile cat si in sala ca usa este deschisa sa cuprinda pe cei care stau la rand cu copii sa manance acolo.   Mai vad si clienti invarsta bine imbracati, pentru care cina este hamburgerul traditional cu care au crescut, si mai iau si o punga de mancare acasa.   Este in parcare comuna cu magazinul Bio unde fac cumparaturi si traficul este foarte ingreunat din cauza restaurantelor ca mai este si Japonez si Italian, plus pizzeria, Subway, etc.  Lumea se mira ce se vinde in magazinul "Sprouts" cand mancarea se cheama altfel???   

Una era sa lesine cand m-a vazut ca am cumparat 2 conserve uriase cu suc de rosii, nici nu putea imagina cat de multa Vodka beau???  ca ea nu stie alta folosinta la sucurilor in general.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/ue-pe-urmele-lui-iulian-mincu-si-ceausescu-ce-lucruri-scarboase-vom-fi-pusi-sa-mancam

Ia cititi aici ce prepara EU pentru common people, hamburgeri din insecte ... am o banuiala ca partenerul de business :chef:va fi China nu USA, ei deja ingrasa insectele sa scoata banii cat au pierdut cu virusul si altele.   Cred ca mai este timp de oprit si nebuneala de a fi parte din Europa Unita sau stiu eu.     

În loc de carne, burgerul va conține o chiftea din legume sau pe bază de insecte ... 

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mihaela Bilic: putem slăbi cu fast-food! Care este secretul? (doctorulzilei.ro)

*De la celelalte mancaruri automatic se slabeste???   Nimic nu ingrasa daca se mananca moderat, dar in ultimii 60 de ani s-a pus pe mancat nu gluma si in Romania!!!  Nu se poate manca doar salate sau supe, duce la boli grave daca nu primeste corpul destula mancare.*   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Studiu. Un hotdog îți poate scurta viața cu 36 de minute. Ce se întâmplă, însă, când mănânci fructe (doctorulzilei.ro)

"Unul dintre alimentele supuse cercetării au fost un hotdog din carne de vită. La o cantitate de 61 de grame de carne de vită procesată se pot pierde 27 de minute de viaţă sănătoasă, dar adăugând și alte ingredient precum sodiul şi acizii graşi trans, se ajunge la pierderea a 36 de minute."

Eu voi trai 1000 de ani ca nu mananc asa ceva :pardon: Cand au aparut in Bucuresti prima oara, daca stie cineva cand, am cumparat dar m-am imbolnavit ca nu aveau frigidere parca, era nou si urgent deschis magazinul, aproape de Ambasada Americana si Hotel Internontinental, credeau ca se va vinde urgent totul.  Pe Republicii era pe un colt pe dreapta cum mergeam spre Magheru, foarte bolnava am fost dar degeaba am reclamat.  De atunci doar de la macelar maghiar sau german am mai cumparat Crenvursti pentru Anul Nou, dar de foarte multa vreme si traditia asta am inlocuit cu Salmon afumat.   Pentru omul de rand era fost scump.  

Sint incantata ca se poate manca friptura de vita/steak si vom trai ... for ever!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.phonandroid.com/apres-twitter-elon-musk-veut-racheter-coca-cola-pour-remettre-de-la-cocaine-dedans.html

Après Twitter, Elon Musk veut « racheter Coca-Cola pour remettre de la cocaïne dedans »

Afacerea secolului ... domnul cu Muskhi, vrea sa cumpere firma Coca-Cola si sa BAGE si cocaina in sticle sau in ce container va fi vandut.   Asta-i curaj!!! 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

kfc-reteta-secreta-300x194.jpg    https://evz.ro/top-4-retete-secrete-ale-lumii-toata-lumea-le-mananca-dar-putini-stiu-cum-se-prepara.html

Eu nu sint curioasa cum se prepara puii pentru KFC, vreau sa merg undeva sa mananc ceva, ca m-am plictisit de gatit si cateodata trebuie rupt si acest lantz al obiceiurilor zilnice!!!        Deloc nu ma intereseaza din ce se compun aromele, acum insa s-au scumpit enorm si nu prea au vanzare.   Galetusa care a fost 7 dolari cu multe bucati de pui, acum costa 30 de dolari ... chiar ca nu pot sa poftesc la nimic de acum, sint fortata sa gatesc.   

In alimentara 1 pui/gaina costa de la 12 dolari in sus intr-o zi buna, oul care costa 99 de cents pentru 12 bucati acum costa 4 dolari daca se mai gasesc, si pretul de Sare si restul de condimente s-au dublat cel putin, noroc ca eu m-am aprovizionat inainte de nebuneala asta si am pana traiesc multe bunatati care NU expira, inclus e si cafea boabe!!! 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

fast-food-1024x721.jpg?resize=300%2C300&ssl=1

"În anul 2022, lanțul de restaurante fast-food s-a confruntat cu o serie de probleme, după ce s-au descoperit mai multe nereguli cu privire la produsele sale din ton. S-a arătat că sandviciurile comercializate nu ar avea de fapt deloc carne de ton. În acest sens, un judecător a spus că Subway poate fi dat în judecată pentru că ar fi înșelat clienții cu privire la produsele sale cu ton."

"Eu nu sint interesata de aceste Lanturi de Restaurante Rapide desi pozele sint foarte apetisante, in toate poate am fost o singura data cu musafirii mei din Europa care voiau sa guste ceva de acolo.   N-am treaba cu musafiri ca este mai comfortabil pentru mine in asa fel, iar ei sint fericiti oriunde mergem.   Mai vizitam si localuri etnice, Arabesti, Indiene, Mexicane, Chinezesti si Asiatici, etc., dar eu nu prea mananc doar in cazuri extreme cand nu am altceva la indemana.   Lumea stie ca sint bolnava si respecta!!!   Cartofii prajiti mereu sint reusiti oriunde ca nu se poate altfel decat proaspat servit.  Eu n-o sa duc lipsa lor chiar daca se inchid pe veci.*   

https://evz.ro/subway-una-dintre-cele-mai-mari-retele-de-fast-food-din-lume-ia-in-calcul-sa-isi-vanda-afacerea-tranzactie-de-miliarde-de-euro.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×