Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

Ţinute şi accesorii în culorile anului

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

busta-rhymes-mariah-carey-uj-kozos-videoklip-promotions-hu-5.jpg

Rochia aste este foarte "Comme ci, comme ça" ... n-am vazut inca pe rafturile magazinelor, imi place dar nu mi-as cumpara.   Nu se poate folosi acel material aici, transpira ca-i sintetic.  Ador culoarea dar nici din ala n-am vazut azi nimic desi am facut inventarul la 3 magazine in poseta, pantof sau macar curea de plimbat catelul. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bridget   Bridget   Silk, Wool, Wool/Silk Blend   Reg $295 ... Sale $195  Made in Italy  

Imi place culoarea dar nu si pretul, cand ajunge in Phoenix costa doar 15 dolari maxim ca are si maneci lungi care aici nu prea se poarta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

73688284b98c4b37a7e94c46e0e23606_cpn_300x600_1.gif

Dragalasenia asta de bomboana roz, posetuta costa un flat $1.690 intr-unul din cele 4 magazine "Saks 5th Avenue" din capitala arizonei.   Chiar sa castig la loto, n-as da banii astea pe o poseta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De vreo doua trei saptamani tot vreau sa imi cumpar niste bluze de vara, am dat ture prin magazine si daca imi place culoarea/printul, si croiala, nu-mi place materialul, sau daca imi place materialul, nu-mi place culoarea sau printul. Am inceput sa ma uit inclusiv la magazinele online, desi haine nu prea imi place sa imi iau asa, ca e foarte mare posibilitate sa nu mi se potriveasca croiala sau marimea, si pana le returnez trece vara. Cred ca o sa mai caut si la alte malluri decat cel de langa mine, unde sunt si alte branduri, ca ce am vazut la Zara si la Bershka anul asta e absolut horror. Nici Reserved-ul, unde in fiecare an imi gaseam ceva dragut nu are nimic deocamdata.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tricourile sunt mereu o buna opțiune pentru mine in perioada de vara. Albe sau negre din material bun și în V, cu imprimeu sau broderie mica, chiar și fără, doar simple.... La începutul verii îmi iau cam 6 bucati si le port toată vara. Cele care rezista bine le mai iau și toamna dar pentru sezonul următor nu mai merg, le iau pe acasă sau le donez ca se invechesc. 

De câțiva ani asa rezolv perioada de vara în materie de bluze. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-am luat si eu vreo doua tricouri, dar nu chiar simple, ca nu-mi mai plac. Daca sunt uni, tre sa aiba acolo o maneca mai altfel, mai bufanta, mai un volan, o incretitura, o asimetrie ceva. Eu acum vreau bluze din vascoza cu print marunt paisley sau floral. In general cele pe care mi le iau ma tin cativa ani, nu imi iau sa ma tina doar o vara.

Editat de Enki
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La fel ma aprovizionez din timp cu de toate alea si va spun un secret, sar pragul si inventariez si printre tricourile si pantalonii barbatesti!!!    Gasesc mereu marfa mai buna acolo, cred ca sint create pentru transexuali ca-s din materiale aproape transparente,  cu "V" neck, foarte bine se poarta aici la caldura excesiva si mai gasesc tricouri din Hawaii, foarte fericite, de mers la alimentara.  Am in rezerva mereu haine, daca am de calatorit undeva sa am haine noi, dar si copiii trec prin dulap ca stie ca vor gasi o noutate si pentru ei.  Mai nou si la nepotul cumpar, mai multe la el decat la altii ca el creste.   Am cateva bluze care nu-s de colo, merg numai in aumite locuri cu ele si le port mai rar, nu le voi dona decat la cunostinte, if ... depinde, dar pot sa le si vand.   La noi vara tine pana-n 15 Octombrie cel putin, indiferent cand incepe, dar n-are limite, cateodata nici de Craciun inca nu s-a terminat.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce pensie primește Maria Băsescu de la statul român. Soția lui Traian Băsescu încasează o sumă foarte mică

Doar rochia de dama este de admirat pe Maria Basescu.   Moda revine mereu, cand eram copila se mai purta in acest stil doar era mai lunga, acoperea genunchii femeilor.   Admiram o profesoara si Directoarea de Liceu, care avea in toate culorile rochii asemanatoare dar nimic nu purta mai scurt de 15 cm sub genunchi!!!   Sotul ei era Directorul Spitalului, reprezenta 2 firme mari din oras, se respecta.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×